Πάρις: "Η τσάντα δεν ήταν δική μου"

31.08.2010
Δεν είναι η πρώτη φορά που μια δανεική τσάντα δημιουργεί προβλήματα στην "καημένη" κοσμική κληρονόμο, αλλά αυτή τη φορά, μια "λευκή σκόνη" που βρέθηκε μέσα και εκείνη νόμιζε ότι είναι τσίχλα (!) της στοίχησε κατηγορίες για κατοχή κοκαΐνης. Άκουσον άκουσον.


Δεν είναι η πρώτη φορά που μια δανεική τσάντα δημιουργεί προβλήματα στην "καημένη" κοσμική κληρονόμο, αλλά αυτή τη φορά, μια "λευκή σκόνη" που βρέθηκε μέσα και εκείνη νόμιζε ότι είναι τσίχλα (!) της στοίχησε κατηγορίες για κατοχή κοκαΐνης. Άκουσον άκουσον.

Φυσικά, η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) η οποία αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 4 χρόνια αν καταδικαστεί, αρνήθηκε τα πάντα, τονίζοντας ξανά και ξανά ότι η τσάντα δεν ήταν δική της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη σύλληψη της διάσημης ξανθιάς το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Λας Βέγκας μαζί με το αγόρι της, υπεύθυνο κλαμπ της πόλης Σάι Γουέιτς (Cy Waits), κατασχέθηκαν 0.8 γραμμάρια κοκαΐνης, χαρτάκια που συνήθως χρησιμοποιούνται για τσιγάρα μαριχουάνας, φάρμακα για το άσθμα και $1.300 (περίπου €1.000) σε μετρητά.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Γουέιτς αφού μύρισαν έντονη τη μυρωδιά μαριχουάνας. Η Χίλτον ζήτησε να οδηγηθεί σε κοντινό ξενοδοχείο για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, πράγμα που έγινε.

Εκεί, η 24χρονη αγαπημένη των παπαράτσι άνοιξε την τσάντα που κρατούσε για να βγάλει το κραγιόν της και έτσι έγινε το κακό. "Καθώς την άνοιξε, είδα από μέσα ένα μικρό διαφανές σακουλάκι με λευκή σκόνη μέσα. Πήγε να πέσει καθώς έβγαζε το κραγιόν, έβαλα από κάτω το χέρι μου και το έπιασα", γράφει στην αναφορά του ο υπαστυνόμος Ντένις Φλιν (Dennis Flynn).

Αφού ρωτήθηκε τίνος ήταν η κοκαΐνη που βρέθηκε στην τσάντα, η Χίλτον αποκάλυψε ότι "δεν την είχε δει μέχρι εκείνη τη στιγμή" και "ότι νόμιζε ότι ήταν τσίχλα".

Συνεχίζοντας, η Πάρις είπε στην αστυνομία ότι είχε δανειστεί την τσάντα από μια φίλη της και ότι ούτε τα καλλυντικά που υπήρχαν μέσα σε αυτή ήταν δικά της. Αντίθετα, ξεκαθάρισε ότι τα φάρμακα για το άσθμα, τα χρήματα, οι πιστωτικές κάρτες και τα χαρτάκια ανήκαν σε εκείνη.

Σε αναμονή εξελίξεων, ο δικηγόρος της, Ντέιβιντ Τσέρνοφ (David Chernoff) ζήτησε από όλους να μην βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα μέχρι να υπάρξει επίσημη απόφαση από το δικαστήριο.

Νωρίτερα τον ίδιο μήνα, είχε γλιτώσει στο παρά πέντε τη σύλληψη όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων της Βραζιλίας και της Ολλανδίας στο πλαίσιο του πρόσφατου Μουντιάλ βρέθηκε -πάλι- σε τσάντα της ποσότητα μαριχουάνας. Η τσάντα όμως -πάλι- δεν ήταν δική της, αλλά μιας φίλης της, που τελικά αντιμετώπισε και τις ανάλογες κατηγορίες.

Επίσης πριν από λίγες μέρες, η Χίλτον απασχόλησε τα ΜΜΕ, καλώντας την αστυνομία στο σπίτι της, ύστερα από την βίαιη προσπάθεια αγνώστου να το διαρρήξει, απειλώντας τη μάλιστα με δύο μαχαίρια.

Η δισέγγονη του ιδρυτή της ξενοδοχειακής ομώνυμης αυτοκρατορίας έγινε διάσημη το 2003, όταν ο τότε σύντροφός της είχε "διαρρεύσει" στο διαδίκτυο ένα βίντεο με τους δυο τους σε ερωτικές περιπτύξεις. Η Πάρις πρωταγωνίστησε επίσης στην εκπομπή ριάλιτι "The Simple Life" και γενικά, όπως φαίνεται, ζει για να διασκεδάζει.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα