Και οι 11 είναι υπέροχοι

03.04.2007
Είναι νέοι, ωραίοι και θεωρούνται ιδιαίτερα περιζήτητοι από το γυναικείο φύλο. Οι μετοχές τους είναι ανεβασμένες και η φήμη τους μεγάλη. Πάμε να δούμε ορισμένους από τους νέους Έλληνες ζεν πρεμιέ της δημοσιότητας, που, όπως φαίνεται, απαρτίζουν μια ενδιαφέρουσα εντεκάδα!

Από τον βασιλη Λουκά

Μάριος Αθανασίου
Ο Μάριος Αθανασίου μπορεί να μην είναι ελεύθερος, αλλά σίγουρα ανήκει στους ωραίους της εγχώριας σοουμπίζ. Αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στο σίριαλ του Αντ1 «Θα βρεις το δάσκαλο σου» μαζί με την Ευδοκία Ρουμελιώτη, συζεί όμως με την όμορφη συνάδελφό του Μαρία Σολωμού, είναι πατέρας του μωρού τους, φαίνεται για χαζομπαμπάς και παράλληλα είναι περιζήτητος σε ρόλους στη μικρή οθόνη. Τύπος που θέλει συνήθως να μένει μακριά από το προσκήνιο, όταν κυκλοφορεί με τους φίλους του, αποφεύγει μεν όσο μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπαίνει στην ομάδα των πιο συζητημένων νέων πρωταγωνιστών του χώρου.

Γιάννης Τσιμιτσέλης
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, που δηλώνει μόνιμος κάτοικος Αμαρουσίου πλέον, καθώς εκεί βρίσκεται το νέο ιδιόκτητο διαμέρισμά του, είναι εδώ και μερικά χρόνια στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από πλευράς γυναικείου πληθυσμού. Ο σταρ της ταινίας μπεστ σέλερ «Λούφα και παραλλαγή» έχει ρίξει τελευταία άγκυρα στην καρδιά μιας νεαρής κυρίας με την οποία δεν διστάζει να φωτογραφίζεται μαζί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παραμένει ιδιαίτερα περιζήτητος.

Ιωσήφ Μαρινάκης
Ο Ιωσήφ Μαρινάκης είναι ένας ηθοποιός που εχει περάσει και από την Επίδαυρο. Αυτό έγινε το 2001, όταν με το Εθνικό Θέατρο έπαιξε στις «Νεφέλες» σε σκηνοθεσία Γιάννη Ιορδανίδη. Φέτος εμφανίζεται στο θέατρο «Καρέζη» και υποδύεται τον Τζόρτζ Ντίβερ στο έργο του Άρθουρ Μίλερ «Ήταν όλοι τους παιδιά μου», έχοντας τον ίδιο σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή, τον Κώστα Καζάκο.

Ο πρωταγωνιστής του σίριαλ «Της αγάπης μαχαιριά» μπορεί να μην είναι πιτσιρικάς, αλλά θεωρείται ένας από τους πλέον περιζήτητους νέους του χώρου.

Άνθιμος Ανανιάδης
Ο Άνθιμος Ανανιάδης μπορεί να δηλώνει εργένης προς το παρόν, αλλά, όπως εξομολογείται στο στενό φιλικό περιβάλλον του, θα επιθυμούσε να υπάρχει κάτι πιο σοβαρό από πλευράς σχέσης στη ζωή του. Πρωταγωνιστής στο πλάι της Αγγελικής Δαλιάνη στο σίριαλ «Μαρία η άσχημη» βλέπει τη μετοχή του να κερδίζει καθημερινά πόντους στο χρηματιστήριο της μικρής οθόνης. Όπως δηλώνει ο ίδιος, είναι φανατικός λάτρης του ωραίου φύλου ακολουθώντας τα ίχνη και του μέντορά του Κώστα Βουτσά, από τον οποίο ο νεαρός ηθοποιός επηρεάζεται ούτως ή άλλως άμεσα!

Διονύσης Μακρής
Ο Διονύσης Μακρής έχει στο ενεργητικό του το σουξέ της εποχής «Απόλαυση». Ο νέος με τα πράσινα μάτια που προέκυψε από το ριάλιτι «Dream show» έχει κάνει τη ζωή κόλαση σε αμέτρητες κυρίες που τον πολιορκούν. Διατηρεί μια πολύ καλή επαγγελματική σχέση με την Εύη Δρούτσα και φροντίζει να αποφεύγει κακοτοπιές του στυλ «δεσμεύομαι με το τάδε μοντέλο» και «κυκλοφορώ μόνο με την τάδε συνάδελφό μου». Με προσόν το βλέμμα του, όπως λέγεται χαρακτηριστικά, βλέπει να του συμβαίνουν πολλά τυχερά τελευταία...

Κώστας Καραφώτης
Ο Κώστας Καραφώτης είναι ο τραγουδιστής που μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει ιδιαίτερο γκελ στο γυναικείο φύλο. Σύντροφος για ένα διάστημα της συναδέλφου και συμπαικτριάς του στο ριάλιτι Μάρως Λύτρα ιντριγκάρει με τη σχέση του αυτή, που ουδείς γνωρίζει εαν συνεχίζεται, πολλές κυρίες. Στα κέντρα όπου εμφανίζεται τις τελευταίες σεζόν η υπεροχή των εκπροσώπων του ωραίου φύλου από πλευράς θαμώνων είναι εμφανής!

Φάνης Μουρατίδης
Ο Φάνης Μουρατίδης είναι ένας από τους πολυσυζητημένους νέους ηθοποιούς. Αυτή την περίοδο είναι συμπρωταγωνιστής της Ελένης Ράντου στη θεατρική παράσταση «Νύχτες ραδιοφόνων». Ενώ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, θα παίξει μαζί της και στο επερχόμενο σίριαλ με τίτλο «Πότε ντόρτια, πότε εξάρες» που θα φιλοξενηθεί στον Alpha. Φροντίζει να μην ακούγεται τίποτα προς τα έξω για τα προσωπικά του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υφίσταται ασφυκτικό πρέσινγκ από πλευράς γυναικείου πληθυσμού.

Αποστόλης Τότσικας
Έγινε γνωστός μέσα σε ένα βράδυ και απέκτησε το δικό του φαν κλαμπ σε λίγες ώρες. Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Μαζί σου» έκανε τις γυναίκες να βροντοφωνάξουν αυτό ακριβώς και αντικατέστησε στην καρδιά τους άλλα τηλεοπτικά είδωλα, που τώρα πια ούτε που τα θυμόμαστε. Ωραίος, ταλαντούχος και με στόφα σταρ, θα μιλάμε σίγουρα γι’ αυτόν τις επόμενες δεκαετίες.

Σωτήρης Νίνης
Ο Σωτήρης Νίνης είναι ο βενιαμίν της ομάδας των ωραίων και περιζήτητων. Ο ανερχόμενος και ιδιαίτερα ταλαντούχος 17χρονος σταρ της ομάδας του Παναθηναϊκού έχει την αναγνώριση συμπαικτών και αντιπάλων και θεωρείται ο πιο ελπιδοφόρος νέος ποδοσφαιριστής. Το λύκειο όπου σπουδάζει στο Κορωπί έχει γίνει το πιο συζητημένο ίσως στέκι του θηλυκόκοσμου στο Λεκανοπέδιο, ενώ δεν είναι λίγες οι κυρίες που επιδιώκουν να δουν από κοντά τον πιο υζητημένο νεαρό αθλητή της Ευρώπης.

Μάρκος Παγδατής
Ο Μάρκος Παγδατής θεωρείται ως ο πλέον ανερχόμενος τενίστας στον κόσμο. Ο Κύπριος σταρ των κορτ είναι πλέον πάμπλουτος και περιζήτητος. Είδωλο για πολλές συμπατριώτισσές του αλλά και για αμέτρητες κυρίες στην Ελλάδα και την Ευρώπη, διαγράφει εντυπωσιακή τροχιά τα τελευταία τρία χρόνια, καταγράφοντας παράλληλα μόνο επιτυχίες στην προσωπική του ζωή.

Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου είναι ο σταρ του Ολυμπιακού και ο μεγάλος σταρ στις καρδιές του γυναικείου πληθυσμού. Μπορεί τελευταία να μη σκοράρει συχνά στα γήπεδα, αλλά σίγουρα βάζει γκολ στη ζωή. Πατέρας ενός μικρού παιδιού, αγαπημένος πολλών εντυπωσιακών κυριών της σοουμπίζ, δηλώνει ελεύθερος. Ζει τη ζωή του, θεωρείται απόλυτος μπον βιβέρ, συχνά πυκνά πηγαίνει για ψώνια και ταξίδια και είναι από τους λίγους που δεν φείδεται χρημάτων προκειμένου να ευχαριστήσει τον εαυτό του και το εκάστοτε έτερον ήμισύ του!