Χώρισε τον Σταύρο για πρώην παίκτη ριάλιτι

03.04.2007
Πάει και ο Σταύρος Νιάρχος! Τελικά, τι σου είναι αυτά τα πλουσιοκόριτσα. Έπειτα από το «δικό» μας Πάρη Κασσιδόκωστα, τον επίσης Έλληνα και τι σύμπτωση! μεγαλοκληρονόμο, η Πάρις Χίλτον έβαλε πάλι ερωτικά πλώρη για νέα λιμάνια. Και δεν μπορούσε να βρει λιμάνι καλύτερο από την αγκαλιά του γοητευτικού πρώην παίκτη ριάλιτι και πολλά υποσχόμενου νέου ηθοποιού Τζος Χέντερσον.

Πάρις και Σταύρος ανακοίνωσαν πριν από λίγα εικοσιτετράωρα το οριστικό τέλος της ταραχώδους σχέσης τους. Καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι η λήξη του δεσμού τους ήρθε από την ίδια τη Χίλτον, που απλώς έβλεπε εδώ και καιρό το τέλος να πλησιάζει. «Ένιωθε πολύ κουρασμένη το τελευταίο διάστημα από τη συμπεριφορά του Σταύρου. Έχει βαρεθεί τις ανασφάλειές του και την ανωριμότητά του». Ρίζα όλων των προβλημάτων και των τσακωμών του ζευγαριού, η ζήλια του Σταύρου απέναντι στις φιλοφρονήσεις και τα κομπλιμέντα των αντρών στη γοητευτική Πάρις. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι ήταν επισήμως μαζί για ένα χρόνο με μερικά «διαλείμματα» στο ενδιάμεσο της σχέσης τους. Η έντονη φημολογία για τον ερωτικό τους δεσμό είχε φουντώσει από την περίοδο που η κοσμικιά Πάρις ήταν με τον Πάρη Κασσιδόκωστα. Τότε σιγουρευτήκαμε όταν είδαμε τον Σταύρο να πηγαίνει στα γενέθλιά της στο Λας Βέγκας το Φεβρουάριο του 2006. Οι φήμες παρ’ όλα αυτά τη θέλουν να έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Σταύρου στο πρόσωπο του συνομήλικού της Αμερικανού ηθοποιού Τζος Χέντερσον. Φίλοι και γνωστοί του Σταύρου τού μετέφεραν ότι την είδαν να φιλιέται με τον ηθοποιό σε έναν καναπέ κατά τη διάρκεια ενός prive πάρτι που γινόταν σε μια από τις πιο γνωστές βίλες του Χόλιγουντ.

Ποιος είναι ο «διάδοχος» του Σταύρου
Είναι μόλις 26 χρονών γεννημένος στο Τέξας. Έκανε το ντεμπούτο του στο ριάλιτι που βλέπουν εκατομμύρια τηλεθεατές στην Αμερική, το «Ρopstars», το 2001. Οι περισσότεροι άντρες τον ζηλεύουν πάντως από την περίοδο που είχε συνάψει ερωτικό δεσμό για δυο χρόνια με την καλλονή ηθοποιό και τραγουδίστρια Άσλι Σίμσον. Από την άλλη πλευρά, οι περισσότερες γυναίκες κόλλησαν μαζί του όταν ενσάρκωνε τον ανιψιό της Ίντι που δημιουργούσε μπελάδες στις διάσημες και πολύ επιτυχημένες «Νοικοκυρές σε απόγνωση».