Από τον «Ελλήσποντο» στην «Έλλη»

02.04.2007
Η...Μegaλη ώρα έφτασε για την Έλλη Στάη! Η γνωστή δημοσιογράφος είναι έτοιμη να επανέλθει σήμερα στα τηλεοπτικά και πολιτικά shows του Mega ύστερα από έντεκα ολόκληρα χρόνια.

Η? Μegaλη ώρα έφτασε για την Έλλη Στάη! Η γνωστή δημοσιογράφος είναι έτοιμη να επανέλθει σήμερα στα τηλεοπτικά και πολιτικά shows του Mega ύστερα από έντεκα ολόκληρα χρόνια. Φυσικά, αναφερόμαστε στην επάνοδό της ως παρουσιάστριας πολιτικής εκπομπής. Περίπου έντεκα χρόνια μετά τον «Ελλήσποντο» λοιπόν η Έλλη Στάη θα βρεθεί στο στούντιο εκ νέου για την παρουσίαση ενός πολιτικού show που αναμένεται να συζητηθεί αρκετά. Η «Έλλη» λοιπόν, όπως τιτλοφορείται η εκπομπή της γνωστής δημοσιογράφου, θα κάνει ντεμπούτο σήμερα το βράδυ, στις 23:55.

Πρεμιέρα με...Γιώργο
Και δεν θα μπορούσε από την πρώτη της κιόλας εκπομπή να μην ταράξει τα τηλεοπτικά? ύδατα. Έτσι, ο πρώτος προσκεκλημένος της θα είναι ο Γιώργος Παπανδρέου! Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα εγκαινιάσει την «Έλλη», προκαλώντας εν μέρει αλλαγή του concept της εκπομπής. η πρεμιέρα λόγω της παρουσίας του Γιώργου Παπανδρέου αναμένεται να είναι κάπως διαφοροποιημένη αναφορικά με το αν θα υπάρχει κοινό ή όχι και δεν αποκλείεται να «ξεκλέψει» χρόνο και από την κανονική ροή του προγράμματος.

Κατά τα άλλα, η «Έλλη» δεν αναμένεται να είναι ένα απλό talk show, αλλά ένα εβδομαδιαίο πολιτικό show, στο οποίο το ακροατήριο θα έχει ενεργό ρόλο! Η γνωστή δημοσιογράφος θα σχολιάζει την επικαιρότητα και τα πολιτικά γεγονότα, αντιμετωπίζοντάς τα από διαφορετικές οπτικές γωνίες, ενώ θα «καταπιάνεται» και με πρόσωπα που εμπλέκονται άμεσα στα κοινά του τόπου. Στόχος της πάντως δεν είναι η εκπομπή να έχει μόνο πολιτική χροιά, αλλά να προσεγγίζει και κοινωνικά θέματα, καθώς επίσης και το «παζλ» της ζωής λαμπερών προσώπων.

Αλλαγή στο πρόγραμμα
Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι η πρεμιέρα της Έλλης Στάη, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε μια «μικροαναστάτωση» στο πρόγραμμα του Mega. Κι αυτό γιατί η ημέρα και η ώρα που επιλέχθηκε να «βγαίνει στον αέρα» ήταν «κλεισμένες» από τους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο, με την εκπομπή «Όσα λέν’ οι άντρες? μεταξύ τους». Η εν λόγω εκπομπή λοιπόν «μετακόμισε» την Τετάρτη το βράδυ (στις 23:50), όπου συνήθως το κανάλι πρόβαλλε ξένη ταινία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ