Η δημοσιότητα βλάπτει το κορίτσι

28.03.2007
Από την προηγούμενη Παρασκευή, όταν μαθεύτηκε ότι ανάμεσα στις φιναλίστ για Σταρ Ελλάς και Μις Ελλάς 2007 θα βρίσκεται και η «άγνωστη» μέχρι τότε κόρη του Γιάννη Βούρου, η ζωή του αγαπημένου ζευγαριού έχει διαταραχθεί από την αφόρητη πίεση των μέσων ενημέρωσης.

Από την προηγούμενη Παρασκευή, όταν μαθεύτηκε ότι ανάμεσα στις φιναλίστ για Σταρ Ελλάς και Μις Ελλάς 2007 θα βρίσκεται και η «άγνωστη» μέχρι τότε κόρη του Γιάννη Βούρου, η ζωή του αγαπημένου ζευγαριού έχει διαταραχθεί από την αφόρητη πίεση των μέσων ενημέρωσης. Αυτό τουλάχιστον μας είπαν αποκλειστικά άνθρωποι της οικογένειας.

Μέλος της οικογένειας Βούρου μας μίλησε για τον πανικό της δημοσιότητας που ακολούθησε όταν κυκλοφόρησε η είδηση ότι η μελαχρινή καλλονή Μαρία-Λουίζα Βούρου, που δεν είναι άλλη από τη θετή κόρη του γνωστού ηθοποιού Γιάννη Βούρου, θα πάρει μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. «Όλη αυτή η πίεση μπορεί να αποδειχθεί αρνητική και να κάνει κακό τελικά στην κοπέλα. Νομίζω ότι ο ντόρος γίνεται κυρίως λόγω επωνύμου, όπως και για την κόρη του Νίκου Νομικού. Αυτή η περίπτωση όμως έχει μαγνητίσει ίσως τα μέσα ενημέρωσης λόγω της ιδιαιτερότητας της περίπτωσης». Πώς έχει ακριβώς όμως το ιστορικό με την «άγνωστη» κόρη του Γιάννη Βούρου;

Το «θρίλερ» του DΝΑ
Μόλις πέρυσι ο Γιάννης Βούρος, ύστερα από 20 χρόνια, έμαθε πως η κόρη που μεγάλωνε και φρόντιζε δεν είναι παιδί του! Η μητέρα της κοπέλας είχε μια περιστασιακή σχέση στο παρελθόν με τον ηθοποιό και, όπως του είχε πει τότε, το παιδί που περίμενε ήταν δικό του. Εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη το αναγνώρισε. Η 20χρονη, που δεν περίμενε να ακούσει κάτι τέτοιο ύστερα από τόσα χρόνια, σοκαρίστηκε, όμως ο ηθοποιός τη διαβεβαίωσε πως τα αισθήματά του για εκείνη δεν θα αλλάξουν. Τότε ήταν που έγινε και το τεστ πατρότητας, το οποίο έδειξε ότι τελικά ο Γιάννης Βούρος δεν είναι ο φυσικός πατέρας της σημερινής καλλονής.

Πάντως, αμέσως μετά ο ίδιος ο ηθοποιός της εμπιστεύτηκε ότι «το αποτέλεσμα DNA δεν θα αλλάξει επ ουδενί την τρυφερή σχέση που έχουν αναπτύξει οι δυο τους».

Η Μαρία-Λουίζα είναι 20 χρονών και σπουδάζει στο τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Άνθρωποι της οικογένειας Βούρου μας εμπιστεύτηκαν, πάντως, ότι η «η σχέση του Γιάννη Βούρου σήμερα με τη Μαρία-Λουίζα είναι πάνω απ όλα ανθρώπινη και καθημερινή». Και απ ό,τι μάθαμε, ο ηθοποιός ήταν ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο το κορίτσι με το νούμερο 11 μοιράστηκε την επιθυμία της να διεκδικήσει έναν τίτλο στο διαγωνισμό.