Ξανά μαζί;

26.03.2007
Οι «παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο» και η Άντζελα και ο Νοράιρ φλερτάρουν με την ιδέα να είναι ξανά μαζί, κάτι που έδειξαν για πρώτη φορά τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Το ΛΟΙΠΟΝ βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο αθηναϊκό νυχτερινό κέντρο «Όπερα», όπου εμφανίζονται ο Λευτέρης Πανταζής και η Άντζελα Δημητρίου, και με έκπληξη διαπιστώσαμε στα πρώτα τραπέζια ότι εκτός από την κόρη του Λευτέρη Πανταζή καθόταν μια «παλιά αγάπη» της Άντζελας. Ο λόγος για τον επιχειρηματία Νοράιρ Σαπουντζιάν, που όχι μόνο δεν ισχύει ότι δεν μιλιέται με τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, αλλά και δεν έπαυε να τη ραίνει συνεχώς με γαρίφαλα και να την αποκαλεί στους γύρω του «θεά». Από την πλευρά της η Άντζελα έδειχνε γλυκές ματιές και τα τραγούδια της ήταν όλα επιλεγμένα από την ίδια με σαφή υπονοούμενα για τον πρώην αγαπημένο της. Ιδιαίτερη μάλιστα ήταν η στιγμή που αφιέρωσε το «Φωτιά στα Σαββατόβραδα» «σε εκείνον που έχει κάνει τη ζωή μου κόλαση», κοιτάζοντας ευθέως τον Νοράιρ.

Από ανθρώπους του μαγαζιού μάθαμε ότι «ο Νοράιρ επισκέπτεται σε καθημερινή πλέον βάση το νυχτερινό κέντρο, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που αποχωρούν και οι δυο τους μαζί στο τέλος του προγράμματος». Και όλα αυτά εκτυλίχθηκαν υπό τις «ευλογίες» του δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος καθόταν στο διπλανό τραπέζι μαζί με τους δυο ανθρώπους της προσωπικής του ασφαλείας και φαινόταν ότι διασκέδαζε και απολάμβανε τη βραδιά. Μάλιστα, οι θαμώνες του κέντρου τον είδαν να χαμογελά στα ερωτικά υπονοούμενα και σκερτσάκια της Άντζελας επί σκηνής με παραλήπτη βέβαια τον Νοράιρ. Ο κ. Κακλαμάνης αποχώρησε από το κέντρο στις 3.30 το πρωί, ενώ η βραδιά συνεχίστηκε με το ίδιο κέφι και όλους τους θαμώνες να μιλούν για τη νέα «καυτή» επανασύνδεση της showbiz.

Όσο για την Άντζελα, που ρωτήθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι ALTER για τη σχέση της με τον Σαπουντζιάν, απάντησε: «Είμαστε μόνο φίλοι, αλλά ο Νοράιρ είναι ο μόνος άνθρωπος που μου στάθηκε σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου». Λέτε;