Τζίνα Αλιμόνου: "Έτσι θα μεταμορφώσω την Μαρία την άσχημη!

22.03.2007
Καρέ καρέ θα γίνει η αλλαγή που μας υποσχέθηκε η καλή νεράιδα Τζίνα Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη και που στο τέλος αυτής της εβδομάδας αρχίζει να μεταμορφώνει τη «Μαρία την άσχημη».

Συναντήσαμε την κομψή κυρία της σόουμπιζ και μας αποκάλυψε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα αλλάξει στην Αγγελική Δαλιάνη όταν ως Τζίνα Κασιμάτη θα εισβάλει στη ζωή της με τις στυλιστικές συμβουλές της:

«Τα μαλλιά της». Όπως αποκάλυψε η ίδια στο ΛΟΙΠΟΝ μιλώντας μας για τη μεταμόρφωση της πιο δημοφιλούς άσχημης της τηλεόρασης, η σταδιακή αλλαγή θα ξεκινήσει από την ατίθαση χαίτη της Μαρίας, που θα πρέπει να υπακούσει στους νόμους μιας μοδάτης κουπ και ενός χτενίσματος που θα κολακεύει το στυλ της.

Για το στυλ άλλωστε και το δικό της στίγμα κομψότητας μας μίλησε η Τζίνα συμβουλεύοντάς μας να το καλλιεργούμε.

«Είναι προσωπική έκφραση, είναι τρόπος επικοινωνίας, πώς βλέπουμε τον εαυτό μας και τον εκφράζουμε προς τα έξω. Χρειαζόμαστε παιδεία, φαντασία, την καθημερινότητά μας και την ψυχή μας για να το δημιουργήσουμε σωστά», μας είπε.

Πώς όμως θα αποδοθεί τηλεοπτικά η εξωτερική μεταμόρφωση της Μαρίας; Το ερώτημα καυτό και η Τζίνα μάς λέει:

«Πρώτα θα τη βοηθήσω να πιστέψει περισσότερο στις δυνατότητες και τις ικανότητές της και θα την οδηγήσω να ανακαλύψει τις ουσιαστικές της δυνάμεις, που είναι πολλές και εντυπωσιακές».

Πόσο καιρό θα πάρει η μεταμόρφωση; Ανάλογα με τις ανάγκες του σεναρίου, που από όσα λέει η παραγωγή θα τραβήξει σε μάκρος.

Άλλωστε, ως άσχημη η Μαρία κάνει μεγάλα νούμερα, γιατί να βιαστούν να την ομορφύνουν;

Ποια είναι η συμβουλή που δίνεις εσύ, Τζίνα, προς τις γυναίκες που θέλουν ή τουλάχιστον προσπαθούν να είναι σικάτες;

«Να ντύνονται με έναν τρόπο που να νιώθουν πρώτα από όλα αυτές άνετα. Δεν είναι απαραίτητο να τρέχουν πίσω από τη μόδα ή να αλλάζουν ρούχα κάθε σεζόν. Αρκεί να απολαύσουν αυτό το παιχνίδι, γιατί είναι ένα παιχνίδι με τον εαυτό μας, ένα δώρο που του κάνουμε, με το να δημιουργήσουμε εμείς την εικόνα μας».

Πόσο εύκολα αποφάσισες την αλλαγή στο λουκ σου αμέσως μετά το γάμο σου;

«Αποφασίζω κάτι αρκετά γρήγορα. Είχα την αίσθηση ότι θα είναι μια ωραία αλλαγή και ότι την χρειαζόμουν. Όταν με πρωτοείδα στον καθρέφτη, μου άρεσε πολύ το καινούργιο μου λουκ».

Όσο για τα επόμενα σχέδια της Τζίνας Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη, όπως μας είπε η ίδια, συζητάει να επιστρέψει από του χρόνου στο θέατρο με κωμωδία. Αγαπάει πολύ τη δουλειά της, αλλά δεν μας έκρυψε ότι γι αυτήν προέχει η οικογένεια.

Κλείνοντας, η Τζίνα Αλιμόνου θέλησε να μας εκπλήξει ευχάριστα αποκαλύπτοντάς μας:

«Μπορεί βέβαια όλα τα σχέδιά μου να ανατραπούν ευχάριστα, καθώς δεν είναι μυστικό ότι θέλω να κάνω ένα παιδάκι».