Δίδυμη ευτυχία για την Ελένη!

09.03.2007
Στις 3.30 το μεσημέρι της Δευτέρας περνούσε την πόρτα της κύριας εξόδου του μαιευτηρίου «Ιασώ» το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz Ίλια Ίβιτς και Ελένης Πετρουλάκη, κρατώντας τα πολυτιμότερα «δώρα» της ζωής τους.

Ο Ίλια μάλιστα κρατούσε ένα από τα δύο πορτ μπεμπέ που «φιλοξενούσε» το ένα από τα δύο πανέμορφα κοριτσάκια και η Ελένη το άλλο. Πιο λαμπερή από ποτέ και με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, επιβιβάστηκε στο πολυτελέστατο τζιπ της οικογένειας που τους περίμενε και κατευθύνθηκαν στο σπίτι τους στη Γλυφάδα. Απ ό,τι μάθαμε από αποκλειστικές πληροφορίες, εκεί στο σπίτι του ζευγαριού είναι όλα ήδη έτοιμα και κατάλληλα διαμορφωμένα για να υποδεχθούν με τον καλύτερο τρόπο τα δίδυμα κοριτσάκια. Ήδη για χάρη τους έχουν ετοιμαστεί δυο πλήρως επιπλωμένα δωμάτια βαμμένα στα χρώματα του ροζ και του μπεζ και γεμάτα παιχνίδια, κούκλες και χνουδωτά αρκουδάκια!

Το ΛΟΙΠΟΝ μίλησε αποκλειστικά με το μαιευτήρα κ. Ψαθά που έφερε στον κόσμο τα δίδυμα της ευτυχίας της Ελένης και του Ίλια και μας αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες της έως τώρα πιο «διάσημης» επίσκεψης του πελαργού μέσα στο 2007.

Ακούσαμε ότι η Ελένη είχε δύσκολο τοκετό. Ισχύει κάτι τέτοιο;

«Η ώρα του τοκετού για την Ελένη δεν ήταν καθόλου δύσκολη. Θα έλεγα η περίοδος των τελευταίων μηνών της εγκυμοσύνης υπήρξε δύσκολη, γιατί είχε πολλούς πόνους και πολλές ενοχλήσεις στο στομάχι».

Η καισαρική πάντως που ακολουθήθηκε δεν θα έπρεπε να έκανε την Ελένη να φοβάται;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν φοβήθηκε καθόλου, γιατί μ αυτή τη μέθοδο γεννήθηκε και το πρώτο της μωρό».

Ο κ. Ίβιτς ήταν στο πλευρό της μέσα στο χειρουργείο;

«Όχι, ο Ίλια δεν ήταν μέσα. Ήταν πάντως από την προηγούμενη Δευτέρα στο πλευρό της Ελένης στο δωμάτιο του 8ου ορόφου όπου νοσηλευόταν».

1. Τα δίδυμα ήρθαν στον κόσμο, όπως μας πληροφόρησε ο μαιευτήρας της Ελένης, στις 8.15 το πρωί της περασμένης Τετάρτης. Το καθένα από τα δυο κοριτσάκια ζυγίζει 2 κιλά και 200 γραμμάρια.

2. Τα ονόματα που θα δώσει η Ελένη Πετρουλάκη στα δίδυμα μωρά της είναι Μίλα και Δωροθέα.

3. Τα μωρά ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων και έχουν ωροσκόπο Κριό. Θα έχουν την τύχη μαζί τους, θα είναι δυναμικές και επαναστάτριες.

4. Η Ελένη νοσηλευόταν στο «Ιασώ» από τη Δευτέρα 26/02. Συμπλήρωσε δηλαδή με την έξοδό της μόλις μια εβδομάδα παραμονής στο μαιευτήριο.

5. Έξω από τη σουίτα του 8ου ορόφου από το μεσημέρι της Τετάρτης κιόλας, μόλις έγινε γνωστή η χαρμόσυνη είδηση του ερχομού, γέμισε με ανθοδέσμες και δώρα από τους επώνυμους φίλους του ζευγαριού. Ξεχωρίσαμε τις ανθοδέσμες του Ντέμη Νικολαϊδη και της Δέσποινας Βανδή, της Έλλης Κοκκίνου, της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, της Ρούλας Κορομηλά και του Νάσου Γαλακτερού, της Γωγώς Μαστροκώστα, του Γιώργου Μαζωνάκη και φυσικά ολόκληρου του προσωπικού του δεύτερου σπιτιού της κυρίας της «Ρower Υoga» Ελένης, του «Αsana».

6. Δεν έλειψε από το πλευρό της Ελένης η μητέρα της και η αδελφή της, Νίκη Πετρουλάκη.