Δώρο 85.000 ευρώ

14.03.2007
Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Ο Αντρέας Μικρούτσικος ξέρει πώς να κάνει τη Δήμητρα Ρουμπέση ευτυχισμένη, έστω κι αν εκείνη γκρινιάζει κάποιες φορές ότι την παραμελεί γιατί δουλεύει πολύ. Έκανε πράξη τη μεγαλύτερή της επιθυμία, κάνοντάς τη να πετάξει από τη χαρά της: μια Porsche Boxster Cabrio ήταν το δώρο του για τη γυναίκα της ζωής του.

Οπως μάθαμε από πηγές της showbiz, η Δήμητρα τα έχασε όταν πριν από μερικές μέρες είδε μπροστά στο σπίτι τους το υπερπολυτελές αυτοκίνητο τυλιγμένο με μια κατακόκκινη κορδέλα και τον Αντρέα να της δίνει τα κλειδιά. Πέταξε από τη χαρά της καθώς ονειρευόταν αυτό το αμάξι από τότε που το είχε δει σε μια έκθεση αυτοκινήτων. Εδώ και καιρό έλεγε και ξανάλεγε ότι ήθελε να αλλάξει αμάξι καθώς το παλιό της, ένα Mazda ΜΧ5 cabrio, που το είχε από την εποχή που δούλευε ακόμη στο αεροδρόμιο πολύ πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση, είχε παλιώσει. Φυσικά ούτε της είχε περάσει από το μυαλό ότι θα μπορούσε να αγοράσει ένα τέτοιο υπερπολυτελές αυτοκίνητο που με τα έξτρα του φτάνει περίπου 85.000 ευρώ. Το σκέφτηκε όμως ο σύζυγός της που αποφάσισε να της το δωρίσει και μάλιστα να της το κάνει και έκπληξη. Άλλωστε. ο Αντρέας έχει αποδείξει πως, όταν αγαπάει, δεν υπολογίζει τίποτα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τη Δήμητρα, που δεν της χαλάει χατίρι αλλά και εκείνη τον κοιτάει στα μάτια!

Έτσι, η Δήμητρα κυκλοφορεί πλέον με ένα υπέροχο αμάξι που διαθέτει όλα τα σύγχρονα κομφόρ και οδηγεί συνεχώς καθώς θέλει να χαρεί το νέο της απόκτημα. Όσο για τον Αντρέα, όταν τη βλέπει ευτυχισμένη, χαίρεται διπλά. Άλλωστε, όταν αγαπάς, θέλεις να προσφέρεις στο έτερόν σου ήμισυ όσα πιο πολλά μπορείς και να προλαβαίνεις τις επιθυμίες του, έστω κι αν κοστίζουν λίγο έως πολύ ακριβά.