Ματσούκα - Βιγκόπουλος: Τα δύσκολα τους έφεραν πιο κοντά

12.03.2007
«Πολύ κακό και τίποτα» αποδείχτηκαν οι φήμες για μαύρα σύννεφα στη σχέση της δημοφιλούς ηθοποιού με το φαρμακοβιομήχανο Αχιλλέα Βιγκόπουλο. Όχι μόνο δεν υπήρξαν προβλήματα, τουναντίον στα δύσκολα «έδεσαν» ακόμη περισσότερο.

Για άλλη μια φορά οι κακές γλώσσες παρερμήνευσαν κάποιες εξόδους της Δήμητρας όπου δεν συνοδευόταν από τον εκλεκτό της καρδιάς της, ενώ οι πιο πικρόχολοι έσπευσαν να «ανακοινώσουν» και το τέλος της σχέσης τους λίγες μέρες πριν εξαιτίας της δικαστικής περιπέτειας του πατέρα της λαμπερής πρωταγωνίστριας.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας της Δήμητρας Ματσούκα, γνωστός τραγουδιστής, προ ημερών και ύστερα από καταγγελίες μιας αλλοδαπής γυναίκας, με την οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση, συνελήφθη για να αφεθεί λίγο αργότερα ελεύθερος και αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε πρώτο βαθμό, μια υπόθεση που ακολούθησε τη δικαστική οδό. Σε αυτή τη δύσκολη φάση ο Δημήτρης Ματσούκας δεν ήταν μόνος του, καθώς οι δυο του κόρες, η όμορφη ηθοποιός Δήμητρα και η μικρότερη αδελφή της Μαρία, βρέθηκαν στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή και έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να του συμπαρασταθούν.

Η περιπέτεια αυτή του πατέρα της Δήμητρας Ματσούκα δεν βρήκε τη δημοφιλή πρωταγωνίστρια και στην καλύτερή της φάση, αφού διανύει μια περίοδο έντονου εργασιακού φόρτου, με εντατικές πρόβες για την παράσταση «Πολύ κακό και τίποτα» στη Νέα Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου και ταυτόχρονα γυρίσματα για την ταινία «Ελ Γκρέκο», στην οποία θα τη δούμε σε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, που απαιτούν και συχνά ταξίδια στην Ισπανία.

Όλη αυτή η δυσάρεστη δοκιμασία όμως φαίνεται τελικά ότι είχε και κάτι θετικό, καθώς έδωσε την ευκαιρία στη Δήμητρα και τον αγαπημένο της Αχιλλέα Βιγκόπουλο να έρθουν ακόμη πιο κοντά ο ένας στον άλλο. Ο σύντροφος της γνωστής ηθοποιού χωρίς δεύτερη κουβέντα έδειξε τη συμπαράστασή του στην αγαπημένη του και έκλεισε τα στόματα όλων αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι είναι στο πλευρό της και τη στηρίζει περισσότερο από ποτέ.

Η πιο τρανταχτή απόδειξη ήταν το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν ο Αχιλλέας βρέθηκε στις πρώτες σειρές του θεάτρου «Χώρα» για την πρεμιέρα της μουσικοθεατρικής παράστασης όπου πρωταγωνιστεί η Δήμητρα. Ο ερωτευμένος Αχιλλέας απολάμβανε όπως και το κοινό την παράσταση που έστησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος και μετρούσε κάθε θεατρική ανάσα της καλής του. Η πρωτοποριακή παράσταση δικαίωσε την πολύμηνη θεατρική προσπάθεια των συντελεστών και η απόδειξη ήταν το δεκάλεπτο μπιζάρισμα του κοινού, μεταξύ των οποίων βρέθηκαν ο Δημήτρης Λιγνάδης, η Έλενα Κρίτα και ο ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής.

Αν και θα ήθελε πάρα πολύ ο νεαρός φαρμακοβιομήχανος μετά το τέλος της παράστασης να τρέξει στο καμαρίνι της αγαπημένης του και να την αγκαλιάσει για την επιτυχία της, προτίμησε να παραμείνει στο φουαγιέ του θεάτρου, όπου απολάμβανε με φιλικό του ζευγάρι το πούρο του, μέχρι να απομακρυνθούν τα τηλεοπτικά συνεργεία και οι φωτογράφοι. Αυτοί ήταν που εισέβαλαν πρώτοι στο καμαρίνι της Δήμητρας Ματσούκα ρωτώντας την όχι μόνο για την υπόθεση του πατέρα της, αλλά προχώρησαν και σε πολύ προσωπικές ερωτήσεις. Η δημοφιλής ηθοποιός όμως έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη και απαντούσε ακόμη και σ' αυτές τις προσωπικού ενδιαφέροντος ερωτήσεις ξεκαθαρίζοντας ότι είναι πολύ καλά και έχει μια καταπληκτική σχέση, ωστόσο δήλωσε ότι προς το παρόν δεν τίθεται θέμα γάμου.

Όταν λοιπόν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι αποχώρησαν, ο Αχιλλέας μαζί με τους φίλους τους έσπευσαν στο καμαρίνι της καλής του. Ένα τρυφερό αγκάλιασμα κι ένα θερμό φιλί, με φόντο μια πανάκριβη σύνθεση λουλουδιών που της είχε στείλει πριν από την έναρξη, ήταν το πιο ζωντανό «μπράβο» και η μεγαλύτερη επιβράβευση για τη Δήμητρα και μετά τα τελευταία δυσάρεστα γεγονότα.

Όσο για το μέλλοντα πεθερό του, αφού κατέβαλε ποσό 5.000 ευρώ ως χρηματική εγγύηση αφέθηκε ελεύθερος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ