Σύννεφα στο γάμο τους

08.03.2007
Χωρίζουν ή απλώς περνούν μια συνηθισμένη κρίση; Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή, βλέπουν τελευταία
Χωρίζουν ή απλώς περνούν μια συνηθισμένη κρίση; Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή, βλέπουν τελευταία ένα σύμβουλο σχέσεων με σκοπό να σώσουν τη σχέση τους.

από τον Βασίλη Λούκα

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Mr and Mrs Smith» και από τότε πέρασε

μια μεγάλη περίοδο μέλιτος.

Τον τελευταίο καιρό όμως,

και σύμφωνα πάντα με ισχυρισμούς που προέρχονται από το περιβάλλον τους, η ζωή τους χαρακτηρίζεται

από έντονες διαφωνίες.

Αυτός ενδεχομένως ήταν και ο λόγος που τους οδήγησε στην απόφαση να προσλάβουν έναν ειδικό σύμβουλο, ο οποίος θα παίξει ρόλο διαιτητή για να βρουν λύση στα προβλήματά τους. Με τις νεότερες αυτές εξελίξεις φαίνεται ότι η περίοδος που έρχεται θα είναι αρκετά δύσκολη και για τους δύο Χολιγουντιανούς σταρ.

Κι αυτό έχει να κάνει με τις δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να πάρουν

για την πορεία της κοινής τους ζωής και για το τι μπορεί να περιμένει

ο ένας από τον άλλο.

Αυτό μάλιστα πρέπει να γίνει

το συντομότερο δυνατό, καθώς

η εντυπωσιακή ηθοποιός πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι ο σύντροφός της έχει ανάγκη από σταθερότητα, ενώ ο ωραίος του Χόλιγουντ οφείλει να ακολουθήσει τη σύζυγό του εκεί όπου την οδηγούν οι φιλοδοξίες

της ως πρέσβειρα του κόσμου. Βέβαια, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι πολύ δύσκολο για

την Αντζελίνα Τζολί να πετάξει

από πάνω της τα ρούχα της περιπέτειας και να ζήσει τη ζωή

μιας συνηθισμένης νοικοκυράς...

Από την άλλη, ο αγαπημένος της Μπραντ Πιτ, έχοντας ήδη ένα διαλυμένο γάμο, μόνο περιπέτειες δεν ήθελε να έχει η συμβίωσή του με την εκρηκτική νέα σύντροφό του.

Δύο μεγάλοι σταρ με έντονη προσωπικότητα και τεράστια εμπορική αξία ως ονόματα της βιομηχανίας του κινηματογράφου είναι φυσιολογικό να έχουν κάποια στιγμή αντίθετες τροχιές. Στην περίπτωσή τους λοιπόν ήταν απολύτως αναγκαία η παροχή συμβουλών, για την αντιμετώπιση

της κρίσης και την αρμονία

στις οικογενειακές τους σχέσεις, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε

και τα τρία παιδιά τους. Τον Μάντοξ και τη Ζαχάρα, που είναι υιοθετημένα και τη μικρότερη κόρη τους Σιλό, καρπό του έρωτά τους.

Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή, οι δυο τους μπορεί να έχουν σημαντικές διαφωνίες και κόντρες, αλλά, όπως λέγεται χαρακτηριστικά, δείχνουν πως έχουν πάρει την απόφαση να μην επιτρέψουν στους εαυτούς τους πλέον άλλα λάθη. Όπως είναι φυσικό, η συνέχεια του σίριαλ της συμβίωσης των δύο σούπερ σταρ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.