Ένα μωρό για τον Γρηγόρη

07.03.2007
Είναι σίγουρα η πιο διάσημη αγελάδα της ελληνικής επικράτειας. Η Κλάρα, η τηλεοπτική παρτενέρ του Γρηγόρη Αρναούτογλου, γέννησε πρόσφατα κοριτσάκι και δέχτηκε τα δώρα του Γρηγόρη για τα γεννητούρια της.

Μια μέρα λοιπόν πριν από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου η διάσημη αγελάδα της εκπομπής του Γρηγόρη, η Κλάρα, δέχτηκε το ομορφότερο δώρο της ζωής της, μιας και γέννησε ένα μωρό θηλυκού γένους στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Ποιος είναι όμως ο πατέρας και πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στο «πλατό» η πιο δημοφιλής αγελάδα της χώρας; Για όλα αυτά και για ακόμη περισσότερα μας μίλησε αποκλειστικά ο ιδιοκτήτης του Πάρκου κ. Φρανσουά Λεσουέρ.

Βλέπουμε στις αποκλειστικές φωτογραφίες το μωρό της Κλάρας, αλλά ποιος είναι ο πατέρας;

«Η Κλάρα προερχόταν από ένα εκτροφείο στην Ελευσίνα και κάθε Κυριακή την πήγαιναν στο Πολύ την Κυριακή. Οπότε σίγουρο είναι ότι ο πατέρας του μωρού της ζει σ' αυτό το εκτροφείο. Είναι Ελευσινιώτης δηλαδή!».

Ποιος ήταν ο άνθρωπος που αντιλήφθηκε πρώτος το νεογέννητο;

«Στις 7 το πρωί έκανε τη συνηθισμένη βόλτα του ο νυχτοφύλακας και πέρασε από εκεί που ήταν η Κλάρα και μόλις είδε τη μικρή δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του! Ήταν και είναι τόσο όμορφη».

Πώς δέχθηκε η Κλάρα το μικρό της;

«Δείχνει να είναι πολύ προστατευτική. Θέλει να βρίσκεται συνεχώς με το μωρό της, γι αυτό και τους έχουμε δημιουργήσει ειδικό χώρο, που τις στεγάζει! Και βέβαια, δεν έχει χάσει την κοινωνικότητά της. Φαίνεται να το διασκεδάζει όταν πηγαίνουν να τη δουν επισκέπτες του Πάρκου».

Έχει δεχθεί «διάσημες» επισκέψεις μέχρι τώρα;

«Ο Γρηγόρης την επισκέφθηκε την Κυριακή, τρεις ημέρες μετά τα χαρμόσυνα νέα! Και ήταν πολύ συγκινημένος. Της έφερε μάλιστα και πολλά δώρα. Ροζ μπαλόνια, καλτσάκια και παπουτσάκια δώρα για τη μικρή».

Σε πόσο καιρό θα μπορέσουμε να την απολαύσουμε ξανά στην εκπομπή του Γρηγόρη;

«Θα πρέπει να μείνει καθαρά για λόγους υγείας τουλάχιστον για ακόμη τρεις μήνες εδώ και δεν ξέρω αν θα προλάβει κιόλας να εμφανιστεί προς το κλείσιμο της σεζόν».

δεν είναι όμως μόνο το κοριτσάκι της Κλάρας η μοναδική νέα «άφιξη» στο Πάρκο, έτσι δεν είναι;

«Αλήθεια είναι. Είναι πολύ όμορφο και το πρώτο αγοράκι μιας οικογένειας από σκυριανά αλογάκια. Είναι εξαιρετικά σπάνιο και ενδημικό είδος της ελληνικής πανίδας. Ο Νικηφόρος έτσι λέγεται ανήκει σε ένα είδος που είναι δυστυχώς υπό εξαφάνιση. Υπάρχουν μόνο 30 καθαρόαιμα αλογάκια σε ολόκληρο τον κόσμο».