Παρατάθηκε η κηδεμονία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

25.09.2009
Σύμφωνα με το κοσμικό σάιτ "TZM" η Μπρίτνεϊ Σπίαρς(Britney Spears) θα συνεχίζει να μοιράζεται την κηδεμονία των παιδιών της με τον Κέβιν Φεντερλάϊν (Kevin Federline) τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου.

Σύμφωνα με το κοσμικό σάιτ "TZM", η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) θα συνεχίζει να μοιράζεται την κηδεμονία των παιδιών της με τον Κέβιν Φεντερλάϊν (Kevin Federline) τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου.

Το δικαστήριο αποφάσισε να παρατείνει τη διάρκεια της κηδεμονίας που είχε δώσει στην τραγουδίστρια για το διάστημα που βρισκόταν σε περιοδεία.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η Μπρίτνεϊ έχει το δικαίωμα να ταξιδεύει μαζί με τους γιους της, είναι όμως αναγκασμένη να παρέχει στέγη στον πρώην άντρα της , σε περίπτωση που θέλει να τους ακολουθήσει.

Τα περιοριστικά μέτρα είναι αυστηρά, αυτό όμως που έχει σημασία είναι ότι η πολύπαθη τραγουδίστρια μπορεί πλέον να έχει την κηδεμονία των παιδιών της για περισσότερο χρόνο.

Όσο για Κέβιν, τα 20.000 δολάρια για διατροφή των παιδιών που του πλήρωνε η Μπρίτνεϊ κάθε μήνα, θα ανεβαίνουν στα 25.000 όταν τα αγόρια βρίσκονται εκτός Καλιφόρνιας.

Ο δικαστής θα επανεξετάσει το θέμα της κηδεμονίας στο τέλος του χρόνου και το πιθανότερο είναι να τη μοιράσει και στους δύο γονείς.