Τι φοβάται η Τζούλια Ρόμπερτς;

25.09.2009
Αναστάτωση στους κατοίκους προκάλεσε η παρουσία της Τζούλια Ρόμπερτς(Julia Roberts) στις Ινδίες.

Αναστάτωση στους κατοίκους προκάλεσε η παρουσία της Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) στις Ινδίες, η οποία θεώρησε καλό να συνοδεύεται από ένα πληθος οπλισμένων αντρών κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη χώρα.

Τη δημοφιλή σταρ συνόδευε ένας στρατός με περισσότερους από 350 σωματοφύλακες, οι οποίοι επιστρατεύτηκαν για την προστασία της στην διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας " Eat, Pray, Love" (Να Τρως, να Προσεύχεσαι, ν' Αγαπάς) που γίνονται 65 χιλιόμετρα μακριά από Νέο Δελχί.

Η ενισχυμένη φρουρά της μας αναγκάζει να σκεφτούμε ότι έχει κάτι σοβαρό να φοβάται. Αλλά, μέχρι στιγμής αντί να την προστατεύει μάλλον της έχει δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι πιστοί του χωριού Πατάουντι (Pataudi) ξέσπασαν εναντίον της 42χρονης ηθοποιού, όταν οι σωματοφύλακες της, έκλεισαν τον ναό για τις ανάγκες των γυρισμάτων:

"Μας απαγορεύτηκε η είσοδος στον τόπο της λατρείας μας, γιατί βρίσκεται μέσα η Τζούλια Ρόμπερτς. Αυτό είναι απαράδεκτο", δήλωσε έξαλλος ένας από τους ντόπιους, στην εφημερίδα "Indian Express".

Την Τετάρτη, η δημοφιλής "Pretty Woman", επισκέφθηκε έναν Ινδουιστή ιερέα, που "βάφτισε", τα παιδιά της με ινδικά ονόματα, για όσο καιρό θα βρίσκονται στην Ινδία.

"Η Τζούλια ήρθε να πάρει την ευλογία μου", είπε ο ιερέας σε τοπική εφημερίδα ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε ότι έδωσε νέα ονόματα στα παιδιά της:

"Τα δίδυμα Χέιζελ (Hazel) και Φινέους (Phinnaeus) τα ονόμασα αντίστοιχα Λαξμί (Laxmi) και Γκανές (Ganesh), ενώ τον Χένρι (Henry) θα τον φωνάζουν Κρίσν Μπαλράμ (Krishn Balram).

Η Ρόμπερτς που είναι φανατική της υγιεινής διατροφής και των βιολογικών προϊόντων, εκπαιδεύεται στην τοπική κουζίνα. Έχει μάθει να φτιάχνει ινδικό ψωμί και παραδοσιακά πιάτα, αφού σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ρόλου της, πρέπει να μαγειρέψει για ένα τελετουργική συμπόσιο.