Απίθανα μυστικά των σταρ

30.08.2010
Έχουν και οι σταρ τις... παραξενιές τους. Και μάλιστα πολλές. Σας το λέμε εκ πείρας, και για του λόγου το αληθές το ΛΟΙΠΟΝ, που βρίσκεται παντού, έμαθε 30 μυστικά αγαπημένων προσώπων της σοουμπίζ. Κάποια από αυτά μπορεί ούτε καν να τα είχατε φανταστεί για τους λατρεμένους σας σταρ, κι όμως συμβαίνουν!

ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

1 Ξεχνιέται με τις ώρες ο Μέμος Μπεγνής φτιάχνοντας διάφορες μικροκατασκευές από χαρτί και ξύλο. Είναι το αγαπημένο του χόμπι και οι φίλοι του τον παροτρύνουν να κάνει κάποια στιγμή μια έκθεση με τα αντικείμενα που έχει κατασκευάσει.

2 Ποια παρουσιάστρια έχει για κατοικίδιο ένα σαλιγκάρι, που το φωνάζει χαϊδευτικά «Θανασάκη»; Η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία δεν έχει μόνο τον Θανασάκη της που... βολτάρει στις γλάστρες του μπαλκονιού της, αλλά και τη χελώνα της, τη Χρυσούλα, και το κοτσύφι της, τον Μάκη, τα οποία υπεραγαπά.

3 Αν βρεθείτε στο ίδιο αεροπλάνο με τη Μαρία Ηλιάκη, μην της ζητήσετε να ανοίξει το κουρτινάκι του παραθύρου, ειδικά κατά την απογείωση ή την προσγείωση. Το κλείνει γιατί φοβάται πολύ και δεν θέλει να βλέπει έξω. Δυστυχώς, αυτό είναι αντίθετο με τους κανόνες ασφαλείας των πτήσεων και αρκετές φορές η παρουσιάστρια έχει «καβγαδίσει» με τις αεροσυνοδούς, που δεν καταλαβαίνουν τον πανικό της και τον τρόπο που η ίδια έχει βρει για να τον αντιμετωπίσει.

4 Η Μάρω Λύτρα αγαπάει τα φρούτα, αλλά, αν δεν υπάρχει κάποιος να της τα καθαρίσει, δεν πρόκειται να τα αγγίξει.

5 Τα σκουπίδια μπορεί να είναι γρουσουζιά; Ναι, για την τραγουδίστρια Στέλλα Γεωργιάδου. Γι’ αυτό φροντίζει να τα βγάζει στον κάδο απορριμμάτων το βράδυ και όχι το πρωί, για να μη γρουσουζέψει τη μέρα της.

6 Η Φλώρα Θεοδώρου έχει... σχέση εξάρτησης με την Βetty Boop. To αγαπημένο της νυχτικό έχει στάμπα με το λατρεμένο της καρτούν, το οποίο και θεωρεί πολύ γούρικο.

8 Αν μπεις στο αυτοκίνητο της Καλομοίρας, μην είσαι και σίγουρος ότι θα πας στον προορισμό σου. Η τραγουδίστρια δεν ξέρει τους δρόμους και μπερδεύεται πολύ.

9H καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, και ο Χρήστος Δάντης το έχει κάνει πράξη, καθώς δεν ξυπνάει αν το ξυπνητήρι του δεν... τραγουδήσει!

10 Είναι ωραίος και το ξέρει, αλλά και μια ματιά στον καθρέφτη δεν βλάπτει. Ο λόγος για τον Κώστα Σόμμερ, που οι φίλοι του τον πειράζουν, καθώς, αν περάσει δίπλα από καθρέφτη, είναι αδύνατο να μη σταματήσει για λίγο για να ελέγξει... την ομορφιά του.

11 Ένας τρόπος υπάρχει για να κάνετε τη Χριστίνα Παππά να ξεχάσει τη δίαιτά της: Φτιάξτε της κρέας με κριθαράκι στο φούρνο. Αν, πάλι, θέλετε να την... εκδικηθείτε, φτιάξτε της φασολάδα. Είναι σίγουρο ότι δεν θα ακουμπήσει το πιάτο της!

13 Ο Ηλίας Ψινάκης αντιμετωπίζει τα πάντα με το γνωστό του χιούμορ. Αν όμως θέλετε να δείτε το άλλο του πρόσωπο, που δεν θα σας αρέσει καθόλου, όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά, «ρίξτε λάσπη στο αυτοκίνητό του, με το οποίο έχει παθολογική σχέση, και τότε δεν θα ξέρετε πού να κρυφτείτε!».

14 Το πρώτο πράγμα που κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος όταν μπαίνει σε ένα χώρο είναι να βρει την έξοδο κινδύνου. Θέλει να ξέρει από πού θα μπορεί να φύγει αν παραστεί ανάγκη. Ακόμα και στο αεροπλάνο κάθεται δίπλα στην πόρτα.

15 Ένα αντικείμενο, που είναι το αγαπημένο της, δεν μπορεί να μοιραστεί με κανέναν η σταρ Ελλάς Άννα Πρέλεβιτς: την αιώρα της.

17 Έχετε ραντεβού με τον Χρήστο Βασιλόπουλο; Μην τολμήσετε να αργήσετε ούτε 5 λεπτά. Όπως έχει εξομολογηθεί στο φιλικό του περιβάλλον ο ηθοποιός, το να τον στήσουν τον κάνει έξαλλο και μπορεί ακόμα και να σηκωθεί να φύγει.

20 Δεν φοράει ποτέ ρολόι η Ταμίλα Κουλίεβα, για να μην αγχώνεται με το χρόνο, γι’ αυτό και καμιά φορά «στήνει» τους φίλους της. Τελικά, όμως, τα προλαβαίνει όλα.

21 Τη χειρότερη πλάκα στη ζωή του, που του έκανε ο καλός του φίλος Αντώνης Ρέμος, θυμάται ο Θέμης Γεωργαντάς. Σε κάποια γενέθλιά του του έφερε μια τούρτα που είχε μέσα τόνο, τον οποίο σιχαίνεται ο μουσικός παραγωγός.

23 Κι άλλη ηθοποιός με απίθανο pet. H Φιλίτσα Καλογεράκου έχει μια μικρή υδρόβια χελώνα, τη Μαρκελίνα, την οποία υπεραγαπά.

24 Θέλετε να εκνευρίσετε τη Μαριάννα Τουμασάτου; Ανακατέψτε της τα μαλλιά! Η ηθοποιός έχει αδυναμία στα καλοχτενισμένα μαλλιά κι ακόμα και μες στο σπίτι φροντίζει να έχει τέλεια μιζαμπλί.

25 Η Δούκισσα Νομικού είναι πολύ διαχυτική ως χαρακτήρας, αλλά, όπως έχει εκμυστηρευτεί σε φίλους της, την ενοχλεί όταν στις διάφορες εκδηλώσεις που πηγαίνει σπεύδουν όλοι να τη φιλήσουν, κάτι που συμβαίνει συνεχώς στη σοουμπίζ.

26 Μες στην καλή χαρά είναι η Ναταλία Γερμανού, αλλά, για να μην εκνευριστεί, την ώρα που βρίσκεται στα decks και κάνει πρόγραμμα μην την ενοχλείτε καθόλου.

28 Πέντε λεπτά πριν βγει στην πίστα ο Νίκος Βέρτης θέλει απόλυτη ηρεμία για να αυτοσυγκεντρωθεί. Στον μόνο που επιτρέπει να βρίσκεται μέσα στο καμαρίνι είναι στον στυλίστα του Σωτήρη Τσαγδή, μόνο από τα χέρια του οποίου θέλει να παίρνει το μικρόφωνό του πριν βγει να τραγουδήσει.

30 Η Ναταλία Δραγούμη, όπου κι αν έχει να πάει, χρειάζεται μόλις 10 λεπτά για να ετοιμαστεί, κι αυτό γιατί βαριέται να ασχολείται πολλή ώρα με την εμφάνισή της. 7 Μην τολμήσετε να πείτε στην Άννα Βίσση «να σου φτιάξω καφέ;». Δεν αφήνει κανέναν άλλο να φτιάξει τον αγαπημένο της καπουτσίνο, καθώς μόνο εκείνη ξέρει την ακριβή δοσολογία. Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, την ευκαιρία για να πιείτε καφέ από τα χεράκια της. 12 Ποια τραγουδίστρια θέλει η χωρίστρα στα μαλλιά της να είναι πάντα από δεξιά; Η Δέσποινα Βανδή. Η ίδια όμως είναι και πολύ γαλαντόμα. «Σκοτώνονται» τα delivery boys να πάνε παραγγελία στο σπίτι της, αφού το πουρμπουάρ που δίνει είναι αρκετά υψηλό.

18 Αν θέλετε να κάνετε τη Σίσσυ Χρηστίδου να αλλάξει δέκα χρώματα, κάντε της το τραπέζι με συκώτι και αγγουροσαλάτα. Είναι σίγουρο ότι θα μείνει νηστική!

19 Αν αγοράσετε μπλουζάκι στον Σάκη, που έχει εκατοντάδες στις ντουλάπες του -υπολογίστε ότι σκίζει ένα σε κάθε συναυλία του, οπότε το δώρο είναι χρήσιμο-, να του το πάρετε εντελώς κολλητό στο σώμα του, αλλιώς δεν το φοράει.

22 Όλη η σοουμπίζ λατρεύει το σούσι. Ή σωστότερα, σχεδόν όλη, αφού, αν πείτε στη Γωγώ Μαστροκώστα «πάμε για σούσι», είναι σίγουρο ότι θα? φάτε πόρτα. Όταν κάποτε το δοκίμασε, δεν της άρεσε καθόλου.

27 Η Μιμή Ντενίση δεν φεύγει ποτέ από το σπίτι της αν δεν έχει στην τσάντα της αντισηπτικά μαντιλάκια, με τα οποία σκουπίζει αρκετές φορές τα χέρια της, ώστε να εξαφανίζει κάθε είδους μικρόβια.

29 Θέλετε να δείτε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να κατσουφιάζει; Πάρτε και γράψτε έστω και μια λεξούλα με το αγαπημένο του γούρικο στιλό. Αυτό του έφερε επιτυχία στο πρώτο του σενάριο και με αυτό γράφει όλα του τα σενάρια, αρνούμενος να το δανείσει έστω και για ένα λεπτό.