Τι ξαναφούντωσε τον έρωτά τους!

30.08.2010
Μόνοι στο σπίτι έμειναν για πρώτη φορά η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έπειτα από 11 χρόνια γάμου, περνώντας στην κυριολεξία ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος! Τόσο ενθουσιασμένη ήταν η γνωστή δημοσιογράφος, που αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία της με τους επισκέπτες του site της, «Tlife».

Οπως γράφει χαρακτηριστικά: «Στείλαμε τα πιτσιρίκια στο εξοχικό του παππού και της γιαγιάς. Ήθελαν σαν τρελά να περάσουν λίγες μέρες στο χωριό. Αντίθετα, εμείς βρήκαμε την ευκαιρία να μείνουμε «ΜΟΝΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» για πρώτη φορά έπειτα από 11 χρόνια. Ένα honeymoon μέσα στο ίδιο μου το σπίτι».

Πώς πέρασαν τις μέρες τους; «Ετοίμασα ζεστό ψωμάκι με βούτυρο, μαρμελάδα, μέλι και κίτρινο τυρί. Αυτό το ψωμάκι με τη μαρμελάδα στο κρεβάτι, μέσα στο ήσυχο σπίτι, αγκαλιά με το σύντροφό μου, ήταν αυτό το κάτι που μου έφτιαξε τη μέρα», γράφει η Τατιάνα. Και τα βράδια τους όμως κύλησαν πολύ ρομαντικά: «Τα κλαμπάκια με τη δυνατή μουσική δεν μας αρέσουν. Κι όμως αποφασίσαμε να πάμε το βράδυ σε ένα beach bar. Η θάλασσα, τα φώτα, το αλκοόλ και η δυνατή μουσική έχουν έναν ερωτισμό. Οι σχέσεις θέλουν ερεθίσματα για να μείνουν ζωντανές. Έχω μια προσμονή για το βράδυ! Ο χρόνος γυρνά νοερά πίσω... ».

Η Τατιάνα Στεφανίδου άλλαξε ακόμη και το look της: «Έβαλα πρωί πρωί κατακόκκινο κραγιόν, πράγμα που αποφεύγω γιατί σκληραίνει το πρόσωπο. Τόνισα με μαύρη μάσκαρα τις βλεφαρίδες μου και έπιασα τα μαλλιά μου ένα χαμηλό σπανιόλικο κότσο. Φόρεσα μεγάλα κρεμαστά σκουλαρίκια και «ισορρόπησα» το look με τζιν και μια απλή λευκή μπλούζα. Αυτό το ασυνήθιστο για μένα styling με έκανε να νιώσω όμορφη και ξεχωριστή». Τι προτείνει στα ζευγάρια που έχουν την ίδια ευκαιρία; «Τολμήστε γενικότερα. Αφεθείτε γι’ αυτές τις λίγες εκτός προγράμματος ημέρες να ζήσετε μια τρέλα. Μείνετε μία ολόκληρη μέρα στο κρεβάτι, ανακαλύψτε μια άγνωστη γωνιά της πόλης σας, δείτε το ηλιοβασίλεμα σε ένα μέρος που αγαπάτε».