Η βδομάδα του νεόπτωχου

26.08.2010
Χωρίς σχόλια! Ο Ρώσος μεγιστάνας Βασίλι Μπόικο έδωσε εντολή στους 6.500 εργαζόμενους στις επιχειρήσεις του να πραγματοποιήσουν και θρησκευτικούς γάμους. Όποιος «δεν», θα απολυθεί. Γιατί; Διότι οι φωτιές στη Ρωσία ήταν αποτέλεσμα της οργής του Υψίστου για τις ανθρώπινες αμαρτίες.

Αίφνης το τόπλες έγινε είδος υπό εξαφάνιση. Νεοσυντηρητισμός; Όχι, απλώς οι εταιρείες ένδυσης αποφάσισαν διαφορετικά. Πάλι με χρόνια με καιρούς...

Αποτέλεσμα έρευνας: Όταν ο σύζυγος βγάζει λιγότερα από τη σύζυγό του, νιώθει τον εγωισμό του να πληγώνεται. Μια γυναίκα να με πληγώσει τώρα!

Κι άλλη έρευνα: Με το σκύλο στο γραφείο ανεβαίνει η αποδοτικότητά σας. Γαβ και μπόνους!

Το καλύτερό μου: «Εργαζόμενοι όλου του κόσμου, χαλαρώστε»!

Οι μεγαλογιατροί και οι μεγαλοδικηγόροι που έβγαλαν τα λεφτά τους στην Ελβετία και τους αποκάλυψε το ΣΔΟΕ για να τα νομιμοποιήσουν πρέπει να πληρώσουν 50.000 ευρώ ανά 1.000.000 ευρώ. Μπράβο! Τώρα τους κάναμε τα μούτρα κρέας.

Οι αδήλωτες πισίνες μόνο στα προάστια της Αττικής φτάνουν τις 16.974. Όταν ο Θεός έβρεχε πλούτο, προφανώς εγώ κρατούσα ομπρέλα.

Αντίθετα, δεν κρατούσε ο Ρέμος, που λέγεται ότι αγόρασε βίλα (στη Μύκονο εννοείται), η τιμή της οποίας υπολογίζεται στα 4 εκατ. ευρώ. Μαύρη φτώχεια!

Η Κάρλα Μπρούνι τελείωσε τα γυρίσματα για τη νέα ταινία του Γούντι Άλεν, στην οποία η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου πρωταγωνιστεί, πριν από τις διακοπές τους. Ήταν μαζί της και ο Σαρκοζί...

Μιας και τον ανέφερα: Οι Ρομά τι του έφταιξαν και αποφάσισε να τους στείλει πίσω στη Ρουμανία; Έχει ο καιρός γυρίσματα, ωστόσο. Πού θα πάει, θα έρθει κι αυτός των τσιγγάνων.

«Ο Γιώργος, το μωρουλίνι μου» αποκαλούσε το αντικείμενο του έρωτά της νυν πανεπιστημιακός προ ετών ως καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης. Μόλις 15 χρόνων ήταν το «μωρουλίνι»! Και τη γλίτωσε η κυρία με απλή επίπληξη! Ενώ εγώ... ισόβια! Α, ρε μωρουλίνια!

ο νεόπτωχος