Το κρυφτό συνεχίζεται

01.03.2007
Όλα δείχνουν ότι οι δύο διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, που οι φήμες τους θέλουν να έχουν χωρίσει από τον περασμένο Δεκέμβριο, παίζουν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι δημοσιότητας.

Από τον Βασίλη Λουκά

Ο Βινς Βον βοήθησε, λέει, την Τζένιφερ Άνιστον να γιορτάσει τα 38α γενέθλιά της. Το πάρτι έγινε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και ο φερόμενος ως πρώην επίσημος αγαπημένος της διάσημης Ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού ήταν βασικός φιλοξενούμενος στο πάρτι της. Φαίνεται ότι το ζευγάρι παίζει ένα ιδιαίτερο παιχνίδι δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο Χολιγουντιανοί σταρ έχουν χωρίσει από τον περασμένο Δεκέμβριο και από τότε παραμένουν δύο απλοί φίλοι.

Η κοινή εμφάνισή τους όμως στο πάρτι γενεθλίων έδωσε τροφή για νέα σενάρια και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να έχουμε ένα νέο κύκλο στο σίριαλ που διατηρεί το πολυσυζητημένο ζευγάρι στην επικαιρότητα.

Η γιορτή έγινε στο Μπέβερλι Χιλς, στο σπίτι της καλύτερης φίλης της Άνιστον, της Κάρτνι Κοξ, αν και τα γενέθλιά της ήταν μια μέρα αργότερα. Ο 36χρονος Βινς Βον έμεινε στο πάρτι περισσότερο από δύο ώρες και, όπως είναι φυσικό, τράβηξε την προσοχή και τα βλέμματα όλων όσοι βρέθηκαν στην έπαυλη για να ευχηθούν στην Άνιστον, μεταξύ των οποίων ήταν οι: Σάντρα Ο, Ντέιβιντ Σπέιντ, Πατρίτσια Αρκέτ και Κάθι Νατζίμι.

Από την ημέρα που οι φήμες τους θέλουν να είναι χωριστά ο Βινς Βον δεν έχει σταματήσει να μιλάει με πολύ θερμά λόγια για την Τζένιφερ.

Συναντήθηκαν στα γυρίσματα του φιλμ «The Break Up» το 2005, που ήταν η πρώτη μεγάλη δουλειά που υπέγραφε η Άνιστον μετά το χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ, και από τότε η πορεία τους φαίνεται να ακολουθεί παράλληλη τροχιά. Όπως παραδέχτηκε στο παρελθόν ο ακριβοπληρωμένος Βινς, έζησε μαζί της ένα αληθινό ρομάντζο. Τα λόγια του άλλωστε ήταν χαρακτηριστικά: «Είναι καταπληκτική. Έχει ένα ιδιαίτερο ταμπεραμέντο. Το στυλ και ο χαρακτήρας της σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή και δεν μπορείς να αντισταθείς».

Από τότε έκαναν πολλές κοινές εμφανίσεις προκαλώντας ποικίλα σχόλια, αλλά στο τέλος του 2006, όπως ειπώθηκε, χώρισαν και φήμες έλεγαν πως δεν υπάρχει πλέον η παραμικρή υποψία σχέσης μεταξύ τους. Το βέβαιο είναι πως καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει διαψεύσει ούτε έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής τον ισχυρισμό περί τέλους της σχέσης τους.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, όπως όλα δείχνουν, το κρυφτό να συνεχίζεται και να έχουμε απλώς έναν ακόμη γύρο διαπραγματεύσεων διανθισμένο με αποκλειστικές φωτογραφίες, εμφανίσεις, επισκέψεις και κουτσομπολιά...