Βαλεντίνος για τη Μάρω!

26.02.2007
Tι συμβαίνει με τον Γιώργο και τη Μάρω; Aυτό αναρωτήθηκαν όσοι παραβρέθηκαν στα VIPs καθίσματα για να παρακολουθήσουν την πιο ερωτική συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου που διοργάνωσε ο ερωτικός σταθμός Love Radio ανήμερα του αγίου Βαλεντίνου!

Εκείνος αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της νέας φουρνιάς των όμορφων τραγουδιστών, που κάνουν με κάθε εμφάνισή τους χιλιάδες κοριτσάκια να παραληρούν. Εκείνη μαζί με τον Κώστα Καραφώτη μας «χάρισαν» κατά το παρελθόν ένα από τα πιο φλογερά ειδύλλια της showbiz. Η αποδοχή του έρωτά τους υπήρξε απίστευτη δεδομένου ότι κανείς δεν τους ήθελε χώρια. Απίστευτο κυνηγητό από τα media, εμφανίσεις που έλεγαν πολλά και αλλεπάλληλα ερωτικά μυστικά που ταξίδευαν με ταχύτητα φωτός στα δημοσιογραφικά γραφεία μέχρι που έσκασε σαν βόμβα ο χωρισμός τους. Τι έφταιξε; Κανείς δεν γνωρίζει με ακρίβεια. Το σίγουρο πάντως είναι ότι από τη στιγμή του ερωτικού τους φινάλε δεν αντάλλασσαν ούτε κουβέντα κάθε φορά που κάποιο event τούς ήθελε στον ίδιο χώρο.

Είναι φυσικό αυτόν τον καιρό η Μάρω να συγκεντρώνει πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας, αφού όλοι πλέον περιμένουν πώς και πώς τη «μεταμόρφωσή» της ως νέα μούσα του Φοίβου. Την αρχή έκανε μια εξυπνότατη κίνηση της δισκογραφικής εταιρείας να ειδοποιήσει τους δημοσιογράφους για τον τίτλο της νέας δουλειάς της Μάρως μέσω μιας καταχώρισης με στυλ επαναστατικής προκήρυξης! «Με τη μηχανή του χρόνου θα έρθω πίσω και θα σε σβήσω» έλεγε το απειλητικό μήνυμα.

Και τώρα όλες οι κακές γλώσσες (;) πιστεύουν ότι αυτή η φράση, στίχος του πρώτου single του νέου της άλμπουμ, αναφερόταν εμμέσως πλην σαφώς στον πρώην αγαπημένο της Κώστα Καραφώτη! Και πού το αποδίδουν αυτό; Mα φυσικά στην ένθερμη και ηλεκτρισμένη ερωτικά ατμόσφαιρα ανάμεσα στον Γιώργο και τη Μάρω. Εντύπωση λοιπόν προκάλεσε στους παρευρισκομένους το γεγονός ότι οι δυο τους δεν έπαψαν να είναι αγκαλιά και να ερωτοτροπούν. Αλήθεια ή ψέματα, το σίγουρο πάντως είναι ότι ο νέος «Βαλεντίνος» ταιριάζει γάντι στη Μάρω, που έχει πληγωθεί πολλές φορές στα αισθηματικά της κατά το παρελθόν.