Δέσποινα Βανδή: έγκυος 2 μηνών

23.02.2007
Τον τελευταίο καιρό δεν σταματά να το αναφέρει και μάλιστα δηλώνει παντού ότι θέλει ένα ακόμη παιδί. Το έλεγε λοιπόν και το έκανε η Δέσποινα, γιατί σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας είναι 2 μηνών έγκυος

Ηπερασμένη Κυριακή ήταν «ιδιαίτερη» για την «ιέρεια της ποπ». Και αυτό γιατί ύστερα από 7 χρόνια στο «Rex» η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να πάρει τη μεγάλη απόφαση να σταματήσει τις εμφανίσεις της εκεί. Προς το παρόν, πέρα από τις ήδη προγραμματισμένες εμφανίσεις της που ξεκινούν σε λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, φήμες λένε ότι θα αργήσει αρκετά να τραγουδήσει και πάλι ζωντανά! Και ο λόγος, ένα δώρο Θεού, όπως λένε εντονότατες φήμες που κυκλώνουν τα δημοσιογραφικά γραφεία, καθώς η Δέσποινα ετοιμάζεται να γίνει για δεύτερη φορά μητερούλα!

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα που έχει καταρρίψει πολλαπλά δισκογραφικά ρεκόρ πωλήσεων με αμέτρητες πλατίνες και χρυσούς δίσκους αποφάσισε να αποχαιρετήσει τους χιλιάδες fans της αλλά και τους ανθρώπους που για επτά σεζόν της εμπιστεύτηκαν μια από τις μεγαλύτερες αθηναϊκές πίστες και εκείνη τους ανταπέδιδε γεμίζοντάς την ασφυκτικά. Όσοι παρευρέθησαν την περασμένη Κυριακή που η Βανδή έριχνε αυλαία θα ήταν δύσκολο να μην παρατηρήσουν πόσο συγκινησιακά φορτισμένη ήταν η ίδια αλλά και οι επί χρόνια συνεργάτες της. Ούτε κι αυτό το τελευταίο ντουέτο με τον Γιώργο Μαζωνάκη δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν, αφού ξέσπασαν σε κλάματα. Όλοι, χορευτές, μουσικοί αλλά και συνεργάτες της δισκογραφικής εταιρείας δεν μπορούσαν να μη δουν τα δάκρυα συγκίνησης της σταρ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, η Δέσποινα έχει ήδη δεχθεί τρεις προτάσεις για συνεργασία την επόμενη, μετά το καλοκαίρι, σεζόν, προτάσεις που μελετάει πολύ σοβαρά για να πάρει απόφαση, την οποία και θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ένας προβληματισμός για τις επόμενες live εμφανίσεις της Δέσποινας. Γιατί όμως; Tην απάντηση έρχονται να δώσουν πολύ έγκυρες μεν, ανεπιβεβαίωτες δε από επίσημα χείλη, πληροφορίες που έφτασαν στα δημοσιογραφικά γραφεία του ΛΟΙΠΟΝ και που κάνουν λόγο για εγκυμοσύνη της Δέσποινας, που προς στιγμήν φυλάσσεται σαν επτασφράγιστο μυστικό από την εταιρεία της. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να αποκαλυφθεί κάτι τέτοιο, ισχυρίζονται καλά γνωρίζοντες, μιας και υπάρχουν σε εκκρεμότητα ένα συμβόλαιο εμφανίσεων της Δέσποινας με τον Σάκη στη συμπρωτεύουσα, αλλά και η νέα δισκογραφική της δουλειά που ετοιμάζεται πυρετωδώς και αναμένεται να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο και όχι νωρίτερα.

Από 1η Μαρτίου Δέσποινα και Σάκης θα εμφανίζονται για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων στο «Boom» της Θεσσαλονίκης. Για το καλοκαίρι η Δέσποινα έχει προτάσεις τις οποίες σκέφτεται, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, η Δέσποινα βρίσκεται ήδη στο δεύτερο μήνα εγκυμοσύνης της. Σε συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει κατά καιρούς είχε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία της να γίνει για δεύτερη φορά μαμά και να αποκτήσει τη συντροφιά της αξιαγάπητης Μελίνας. Να σας θυμίσουμε ότι η Δέσποινα ένιωσε για πρώτη φορά το φίλτρο της μητρότητας το Φεβρουάριο του 2004, όταν έφερε στον κόσμο την πανέμορφη Μελίνα. Και σε διάστημα-ρεκόρ κατάφερε να διατηρήσει τους καλοσμιλεμένους κοιλιακούς και τη σιλουέτα της και να σχεδιάσει το επόμενο δισκογραφικό comeback. Φρόντισε δε με μια μεγαλειώδη συναυλία στο θέατρο Λυκαβηττού να αποχαιρετήσει τους θαυμαστές για όσο καιρό θα έλειπε στη Μαδρίτη όταν συνόδευσε τον Ντέμη στην Ατλέτικο.