Νυφούλα η Νανά Καραγιάννη

28.09.2009
Επειτα από μια μπόρα έρχεται η γαλήνη... Αυτό συνέβη και στη ζωή της ξανθιάς παρουσιάστριας. Στο δημαρχείο της Κηφισιάς το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου η Νανά Καραγιάννη

Επειτα από μια μπόρα έρχεται η γαλήνη... Αυτό συνέβη και στη ζωή της ξανθιάς παρουσιάστριας. Στο δημαρχείο της Κηφισιάς το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου η Νανά Καραγιάννη με τον εκλεκτό της καρδιάς της θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Η περιπέτεια της υγείας της ανήκει στο παρελθόν και ο νυν σύντροφός της είναι ένας από τους λόγους που τη βοήθησαν σ’ αυτό. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από περίπου 8 μήνες και από την πρώτη κιόλας στιγμή έγινε αχώριστο.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που προετοιμάζομαι για το γάμο μου. Δεν πίστευα ποτέ πως θα μπορούσα να νιώθω τόσο ευτυχισμένη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Τώρα ξεκινούν τα καλά», δήλωσε η χαμογελαστή Νανά.

Το καλοκαίρι το ζευγάρι πέρασε τις ημέρες των διακοπών στη γενέτειρα της παρουσιάστριας, την Κέρκυρα, ενώ παράλληλα προετοιμάζονταν για την ημέρα του γάμου. Το διαζύγιό της με τον πρώην σύντροφό της έχει φυσικά ήδη εκδοθεί κοινή συναινέσει.

Εμείς να τους ευχηθούμε η ώρα η καλή!