Έτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή

24.09.2009
Γερή κράση, πείσμα, πίστη στον Θεό, εργασιοθεραπεία, αναζωογόνηση, αυστηρή ιατρική φροντίδα και ιδού το θαύμα: Η Ρούλα είναι έτοιμη για ένα δυναμικό comeback! Και πώς; Στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου.

Γερή κράση, πείσμα, πίστη στον Θεό, εργασιοθεραπεία, αναζωογόνηση, αυστηρή ιατρική φροντίδα και ιδού το θαύμα: Η Ρούλα είναι έτοιμη για ένα δυναμικό comeback! Και πώς; Στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου. Ολοι αυτό λένε. Η Ρούλα πέρασε έναν εφιάλτη, αλλά άγγιξε τελικά το θαύμα. Όλα δείχνουν ότι αφήνει την περιπέτεια υγείας που την ταλαιπώρησε τρία χρόνια τώρα πολύ πίσω. Τώρα βγαίνει από το καβούκι της και την ηθελημένη απομόνωσή της και είναι έτοιμη να δεχτεί και πάλι το χειροκρότημα.

Το έναυσμα το έδωσε η πρώτη μετά τις διακοπές συνάντησή της με τον Λάκη Λαζόπουλο. Ο φίλος της Λάκης, που της στάθηκε στα δύσκολα αυτόν τον καιρό. Η εμφάνισή της τον εντυπωσίασε: όμορφη όπως πάντα, αδυνατισμένη, με το χαμόγελο στα χείλη και τη διάθεσή της ανεβασμένη. Αμέσως την αγκάλιασε και αυθόρμητα της είπε: «Ρούλα μου, τι λες, δεν κάνουμε μαζί μια εκπομπή τη νέα σεζόν;». Η απάντηση της Ρούλας ήταν το ίδιο αυθόρμητη: «Λάκη μου, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το κάνω!».

Οι δύσκολες μέρες για εκείνη φαίνεται ότι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και είναι πανέτοιμη να επιστρέψει δυναμικά και μπροστά από το γυαλί της τηλεόρασης αλλά και στο κοινό, που την υπεραγαπά. Η όρεξη και η καλή της διάθεση επιβεβαιώνονται και από το γεγονός ότι εργάζεται πυρετωδώς. Άλλωστε, έχει υπό την ευθύνη της πολλές από τις εκπομπές του Alpha.

Η αλήθεια είναι ότι πολλές εκπομπές ήθελαν να φιλοξενήσουν τη Ρούλα και πολλά μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης την είχαν προσκαλέσει. Η ίδια όμως είχε αρνηθεί ευγενικά μέχρι να αισθανθεί έτοιμη. Τώρα λοιπόν φαίνεται ότι η ώρα έφτασε.

Μην περιμένετε βέβαια να τη δούμε στο πρώτο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», αφού οι πρώτες εκπομπές του Λάκη για τη νέα σεζόν θα έχουν καθαρά πολιτικό ύφος, λόγω των πρόωρων εκλογών. Η εκπομπή που ο Λάκης θα έχει την τύχη και την τιμή να τη φιλοξενεί θα είναι μία από αυτές του Οκτωβρίου. Και αν Λαζόπουλος μέχρι τώρα «χτυπούσε» 60άρια, τότε σίγουρα με την παρουσία της Ρούλας δεν αποκλείεται να σπάσει τα μηχανάκια της AGB!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ