Σε δύσκολη θέση Τατιάνα - Νίκος

21.09.2009
Η κρίση έχει χτυπήσει για τα καλά όλα τα ιδιωτικά κανάλια, με αποτέλεσμα η φετινή τηλεοπτική χρονιά να είναι η φτωχότερη όλων όσες έχουμε ζήσει από την εποχή της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Η κρίση έχει χτυπήσει για τα καλά όλα τα ιδιωτικά κανάλια, με αποτέλεσμα η φετινή τηλεοπτική χρονιά να είναι η φτωχότερη όλων όσες έχουμε ζήσει από την εποχή της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Όλοι οι τηλεαστέρες αποχαιρέτησαν τα χρυσά συμβόλαια και τα υψηλά μπάτζετ. Αυτή η σφιχτή οικονομική πολιτική βέβαια έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση ακόμα και την Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Στην περίπτωσή τους μάλιστα ταιριάζει γάντι η παροιμία που λέει «περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις»! Όταν το ισχυρό τηλεοπτικό ζευγάρι πριν από τρία χρόνια περνούσε το κατώφλι του καναλιού του Αμαρουσίου, όλος ο σταθμός ήταν πραγματικά στα... πόδια του!

Νέα δεδομένα
Τώρα όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Βέβαια, τόσο η Τατιάνα Στεφανίδου όσο και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι δύο τετραπέρατοι επαγγελματίες που έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν όλες τις δυσκολίες με ψυχραιμία.

Και αν νομίζετε ότι η μεγαλύτερη διαφωνία τους έχει να κάνει με τα οικονομικά, κάνετε λάθος. Είναι άλλωστε γνωστό πως ήταν από τους πρώτους που δέχτηκαν μείωση μισθού. Η μεγάλη διαφωνία τους είναι το πώς θα τα καταφέρουν να δουλέψουν φέτος με την τελειομανία που τους διακρίνει. Βλέπετε, και οι δύο καλούνται να βγάλουν στον αέρα τις εκπομπές τους «Αξίζει να το δεις» και «Αποδείξεις» με... αποδεκατισμένο ανθρώπινο δυναμικό. Οι φήμες λένε πως από την πολυπληθή ομάδα της Τατιάνας έχουν μείνει πια μαζί της μόνο 4-5 άτομα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Στο πλαίσιο μάλιστα αυτών των περικοπών αποφασίστηκε επίσης για την Τάτι η εκπομπή να βγαίνει καθημερινά μαγνητοσκοπημένη, ενώ εξαίρεση θα γίνεται μόνο αν το απαιτεί η επικαιρότητα ή κάποια πολύ μεγάλη αποκλειστικότητα που μπορεί να πετύχει η δαιμόνια παρουσιάστρια.

Όσο για τον Νίκο Ευαγγελάτο; Οι «Αποδείξεις» του με τον παλιό, πατροπαράδοτο τρόπο μας αποχαιρετούν. Η εκπομπή θα αποκτήσει καθαρά πολιτικό προφίλ. Με άλλα λόγια, οι «Αποδείξεις» γίνονται πολιτικό τοκ σόου και η 20μελής ομάδα του δημοσιογράφου αποτελεί παρελθόν.