Go-Go Καζανίδη

22.01.2007
Γιάννη μου, το... Γιάννη μου, το compose σου (σετ φουλάρι- pochette. Hermes φυσικά)» τραγουδούσε η juicy Γωγώ Μαστροκώστα στον Γιάννη Καζανίδη και οι κοσμικοί φίλοι τους τους έραιναν με λουλούδια.

Γιάννη μου, το... Γιάννη μου, το compose σου (σετ φουλάρι- pochette. Hermes φυσικά)» τραγουδούσε η juicy Γωγώ Μαστροκώστα στον Γιάννη Καζανίδη και οι κοσμικοί φίλοι τους τους έραιναν με λουλούδια. Αυτή την εικόνα είχα στο μυαλό μου και αποφάσισα ότι η ιδέα dvd, κινέζικο delivery και «σωστή» συντροφιά θα ήταν πιο κατάλληλη κυριακάτικη κοσμική αποτοξίνωση μετά τις γιορτές. Και είχα απόλυτο δίκιο. Έγινε πανικός στο «Kruntz!». Ο Γιάννης Καζανίδης γιόρτασε την ονομαστική του εορτή με μια μικρή καθυστέρηση, έτσι ώστε όλοι οι αγαπημένοι του φίλοι να είναι εκεί και το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο. Βέβαια, δεν έγινε ο πανζουρλισμός που έγινε στα γενέθλιά του, αλλά λογικό είναι, αφού δεν μπορούν όλοι να πηγαίνουν σε κάθε πανηγύρι και χαρά! Μια καταπληκτική βραδιά με την αοιδό Γωγώ Μαστροκώστα να ντύνει (γδύνει;) μουσικά το πάρτι και γνωστές φάτσες του κοσμικού νυχτοπερπατείν να εύχονται στον αγαπητό (και αγαπημένο) δημοσιοσχεσίτης.

Λεπτομέρεια: Η Γωγώ δεν νομίζω να περίμενε ότι θα την προανήγγειλε στο άμεσο μέλλον (γιατί ποτέ δεν ξέρεις) ο Αλέξης Κωστάλας. Ο Γιάννης όμως δεν δίστασε μιμούμενος το γνωστό να την καλέσει στη σκηνή και, όπως ήταν φυσικό, όλοι να ξεσπάσουν σε γέλια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ