Χώρισε το ζευγάρι

16.01.2007
Έτσι αθόρυβα όπως άρχισε πριν από μερικούς μήνες το ειδύλλιο του Θανάση Ευθυμιάδη με την Άνα Δημητρίεβιτς, έτσι ακριβώς και τελείωσε πριν από μερικές μέρες σύμφωνα με πηγές από καλλιτεχνικούς κύκλους. Ή τουλάχιστον, όπως ψιθυρίζεται, οι δύο πρωταγωνιστές ακολουθούν πλέον χωριστούς δρόμους μετά τα γυρίσματα, ενώ δεν είναι και τόσο διαχυτικοί όπως ήταν άλλες φορές στο πλατό.

Αν και οι ίδιοι δεν παραδέχτηκαν ποτέ ανοιχτά ότι υπήρχε ερωτική σχέση μεταξύ τους, καθώς τόσο ο Θανάσης Ευθυμιάδης όσο και η Άνα Δημητρίεβιτς διατηρούν χαμηλό προφίλ και ιδιαίτερα ο ηθοποιός δεν μιλάει ποτέ για τα προσωπικά του, οι καλλιτεχνικοί κύκλοι λίγο μετά τα πρώτα γυρίσματα του σίριαλ του Μανούσου Μανουσάκη μιλούσαν για έναν πολύ δυνατό έρωτα. Μάλιστα, σχεδόν τρεις μήνες μετά έφτασαν να μιλάνε μέχρι και για γάμο, καθώς, όπως ακουγόταν στους καλλιτεχνικούς κύκλους, ο Θανάσης Ευθυμιάδης αφενός μεν είχε εντυπωσιαστεί από την ομορφιά και το χαρακτήρα της Άνας, αλλά από την άλλη θέλει πολύ να κάνει και οικογένεια. Υπήρξαν όμως και κάποιοι δύσπιστοι που θεώρησαν ότι όλο αυτό ήταν ένα κόλπο της showbiz που θα έδινε θεαματικότητα στο σίριαλ, καθώς η εκρηκτική Άνα ήταν το ιδανικό κορίτσι που θα έκλεβε την καρδιά όχι μόνο του ωραίου και δυναμικού δημάρχου που υποδύεται στο σίριαλ, αλλά και του γοητευτικού ηθοποιού και περιζήτητου εργένη.

Όμως, οι κακές γλώσσες έπαψαν να μιλάνε για «διαφημιστικό» κόλπο όταν είδαν ότι το ζευγάρι έχει πραγματικά πολύ καλή χημεία και τον πρωταγωνιστή να φέρεται με ιδιαίτερα προστατευτικό και γλυκό τρόπο στη νεαρή κοπέλα που δοκίμασε την τύχη της για πρώτη φορά στην τηλεόραση και κατάφερε να γίνει αγαπητή. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι για αρκετούς μήνες το ζευγάρι αποχωρούσε μαζί από τα γυρίσματα, ενώ ήταν διάχυτος ο ερωτισμός που εξέπεμπαν οι ματιές τους και οι κινήσεις τους. Μάλιστα, δεν άργησε να συζητιέται στους καλλιτεχνικούς κύκλους ότι είχε βρεθεί μέχρι και ο κουμπάρος του ζευγαριού και δεν ήταν άλλος από το σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη, που ήταν εκείνος που τους έφερε κοντά. Μόνο που εδώ και λίγες μέρες τα πράγματα άλλαξαν. Πηγές από καλλιτεχνικούς κύκλους συζητούν τώρα για το ειδύλλιο που έληξε άδοξα, ενώ κάποιοι πιο αισιόδοξοι λένε πως ίσως το σκοινί δεν έσπασε οριστικά και ότι ίσως να πρόκειται για έναν προσωρινό χωρισμό. Άλλωστε, όπως ακούστηκε σε καλλιτεχνικό πηγαδάκι, η Άνα έχει δεχτεί ήδη και είπε το «ναι» σε πρόταση για να κάνει μια ταινία στο εξωτερικό αμέσως μόλις τελειώσει τα γυρίσματα του σίριαλ, πράγμα που σημαίνει ότι θα λείψει αρκετά. Λέγεται πως από την πολλή δουλειά και από το ότι το ζευγάρι ήταν συνεχώς μαζί ήρθε η ρήξη, ενώ συζητιέται ότι η Άνα τώρα που βλέπει το άστρο της να ανατέλλει δεν θέλει να αφήσει πίσω την καριέρα της.