Tο σκουλαρίκι που άναψε πόλεμο

16.01.2007
Κατά καιρούς έχουμε γίνει μάρτυρες καλλιτεχνικών «πολέμων», που αφορούν άλλοτε το ρεπερτόριο και άλλοτε τη θέση στη μαρκίζα, αλλά ακόμη και, όπως πριν από τέσσερα χρόνια, το κόκκινο φόρεμα που θέλησε να βάλει η Δέσποινα Βανδή και προηγουμένως είχε φορέσει η Άννα Βίσση.

Κατά καιρούς έχουμε γίνει μάρτυρες καλλιτεχνικών «πολέμων», που αφορούν άλλοτε το ρεπερτόριο και άλλοτε τη θέση στη μαρκίζα, αλλά ακόμη και, όπως πριν από τέσσερα χρόνια, το κόκκινο φόρεμα που θέλησε να βάλει η Δέσποινα Βανδή και προηγουμένως είχε φορέσει η Άννα Βίσση. Σήμερα ένας νέος «πόλεμος» κηρύχθηκε, αυτή τη φορά από τους φαν της Δέσποινας. Η αφορμή δεν είναι άλλη από ένα απλό σκουλαρίκι και τώρα ο αντίπαλος βρέθηκε στο πρόσωπο της Πέγκυς Ζήνα.

Πιο συγκεκριμένα, το αντίπαλο στρατόπεδο βρίσκεται, σύμφωνα με αυτούς που παρακολουθούν τα καλλιτεχνικά δρώμενα, στο επιτελείο της Πέγκυς Ζήνα. Και «μήλον της έριδος» είναι ένα μικροσκοπικό ασημένιο σκουλαρίκι σε σχήμα σταυρού που πρότειναν στην Πέγκυ να φορέσει σε πρόσφατη εμφάνισή της σε εορταστική εκπομπή. Το αξεσουάρ αυτό, όπως σημειώνουν οι οπαδοί της Δέσποινας, είναι πέρα από αγαπημένο αντικείμενοφετίχ της αγαπημένης τους τραγουδίστριας και μόδα που πρώτη λάνσαρε η ίδια πριν από λίγους μήνες. Το συγκεκριμένο σκουλαρίκι λέγεται ότι είναι το απόλυτο must σε κάθε εμφάνιση της Δέσποινας, αφού γι αυτήν αποτελεί προσωπικό γούρι για να «πολεμήσει» όλες τις κακές γλώσσες που διαδίδουν διάφορα εναντίον της.

Προηγούμενη αφορμή των πάντα «ετοιμοπόλεμων» οπαδών της Δέσποινας είχαν δώσει, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, τελευταίες δηλώσεις και συνεντεύξεις της Πέγκυς, που κρατούσε σαφείς αποστάσεις από την ίδια τη Δέσποινα και το είδος των τραγουδιών που εκείνη έχει κάνει τεράστια σουξέ τα τελευταία χρόνια με την υπογραφή βέβαια του Φοίβου.

Πάντως, οι δύο ντίβες του ελληνικού πενταγράμμου έχουν μια κοινή φίλη που προτίθεται σύμφωνα με πληροφορίες να παίξει το ρόλο «πυροσβέστη». Και αυτή δεν είναι άλλη από την Έλλη Κοκκίνου, με την οποία μάλιστα η Πέγκυ πέρασε και λίγες μέρες διακοπών το περασμένο καλοκαίρι.