Κάνε μου λιγάκι μμμουου

15.01.2007
Ποιος είπε ότι Κλάρα είναι μόνο μία; Μπορεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να έχει κάνει σταρ τη συγκεκριμένη συμπαθή αγελαδίτσα, αλλά υπάρχει και μια άλλη «σωσίας» της - εξίσου δημοφιλής - στην Κύπρο.

Πρόκειται για μια αγελαδίτσα που εδώ και μερικούς μήνες έχει γίνει σταρ στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου σε διαφήμιση γνωστής βιομηχανίας γάλακτος της Κύπρου που έχει κάνει σλόγκαν τη φράση: «Πού είναι το αγελαδάκι;».

Ο Χρήστος Φερεντίνος, σύμφωνα με τα όσα λέγονται σε κύκλους της showbiz στην Κύπρο, θεωρείται εκεί ο πιο ακριβοπληρωμένος τηλε-παρουσιαστής και στο χώρο της διαφήμισης, γιατί είναι πολύ αγαπητό και οικείο πρόσωπο στους Κυπρίους καθώς παρουσιάζει τρία τηλεοπτικά παιχνίδια: το «Deal», το «Φορ Μπουαγιάρντ» και το «Κόντρα πλάκες». Έτσι, οι υπεύθυνοι γνωστής βιομηχανίας γάλακτος σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν το δημοφιλή παρουσιαστή στη διαφήμισή τους θεωρώντας ότι θα έχει μεγάλη απήχηση στον κόσμο. Κι αυτό συνέβη. Σε χρόνο ρεκόρ «το αγελαδάκι του Φερεντίνου», όπως το αποκαλούν οι Κύπριοι, έγινε best of the best καθώς ακόμα και τα μικρά παιδιά το έχουν αγαπήσει και συζητούν γι αυτό στην παρέα τους, λέγοντας φράσεις από τη διαφήμιση που έχει κάνει ο γνωστός παρουσιαστής όπως: «Πού είναι το αγελαδάκι;» ή «Παίρνω τα αγελαδάκια μου και φεύγω». Το κόνσεπτ της διαφήμισης με τη μασκότ αγελαδίτσα έχει ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους καθώς δεν υπάρχει στην Κύπρο άτομο που να μη γνωρίζει «το αγελαδάκι» ή «τα αγελαδάκια» του Φερεντίνου. Και μπορεί μεν ο Χρήστος Φερεντίνος να μην έχει μπει στη διαδικασία να αρμέξει την αγελάδα, όπως έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για χάρη της τηλεθέασης, αλλά φαίνεται ότι και το δικό του αγελαδάκι του έφερε γούρι, αφού όπως φημολογείται και συζητιέται στην Κύπρο εκτίναξε την αμοιβή του στα ύψη. Αν και το ποσό που εισέπραξε από τη διαφήμιση παραμένει επτασφράγιστο μυστικό και η εταιρεία δεν αποκαλύπτει το ακριβές ύψος του, στην Κύπρο επιχειρηματικές και άλλες πηγές αλλά και από συζητήσεις που γίνονται σε χώρους της showbiz το ανεβάζουν στα 50 χιλιάδες ευρώ. Μπορεί η φήμη αυτή να μην επιβεβαιώνεται από πουθενά κι απλώς να ακούγεται από στόμα σε στόμα, αλλά σε πολλά πηγαδάκια της showbiz συζητιούνται τα «χρυσοφόρα» επαγγελματικά ταξίδια του παρουσιαστή στην Κύπρο, καθώς οι Κύπριοι των θεωρούν number one.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ