Τα αγαπημένα μου

11.01.2007
Μπαίνει σε όλα τα ελληνικά σπίτια κάθε βράδυ από τη θέση του παρουσιαστή του δελτίου καιρού στο Mega. Ψηλός, αρρενωπός και γοητευτικός είναι η αδυναμία όλων των τηλεθεατριών, επειδή το χαμηλών τόνων προφίλ του, η σοβαρότητα και το χαμόγελό του εμπνέουν εκτίμηση για την εγκυρότητα των δελτίων του.

Μπαίνει σε όλα τα ελληνικά σπίτια κάθε βράδυ από τη θέση του παρουσιαστή του δελτίου καιρού στο Mega. Ψηλός, αρρενωπός και γοητευτικός είναι η αδυναμία όλων των τηλεθεατριών, επειδή το χαμηλών τόνων προφίλ του, η σοβαρότητα και το χαμόγελό του εμπνέουν εκτίμηση για την εγκυρότητα των δελτίων του. To κανάλι είναι για εκείνον το δεύτερο σπίτι του, αφού έχει εργαστεί εκεί από το 1989 στη ροή διαφήμισης, στο γραφείο Τύπου και Δημοσίων σχέσεων, ως παρουσιαστής προγράμματος, σε 4 πρωινές εκπομπές, στο Μega Star και ύστερα από ανάπαυλα 3 ετών στο δελτίο καιρού με μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα, ως καθηγητής Φυσικής εργάζεται αποσπασμένος στο υπουργείο Παιδείας. Είναι Λημνιός, Ιχθύς και συναισθηματικός, γι αυτό και είναι «κολλημένος» με τα αγαπημένα του αντικείμενα, τα οποία δεν αλλάζει ούτε με τα εκατομμύρια της γης!

Τα κύπελλά μου:

«Τρία από τα πολλά που έχω κερδίσει στο Πρωτάθλημα τένις του Πολιτεία Τένις Club από το 2004 έως τ0 2006. Το τένις είναι το αγαπημένο μου σπορ». (Και όλα δείχνουν ότι διαπρέπει σ' αυτό.)

Η κολόνια μου: «Μόνο που δεν κοιμάμαι μ αυτήν από το 1976 που μου τη σύστησε ένας φίλος Θεσσαλονικιός και ξετρελάθηκα με το άρωμά της».

Το αυτοκίνητό μου: «Των ονείρων μου, συλλεκτικό κομμάτι κι αυτό, είναι μια μπεζ Κάντιλακ του 1930».

Το βιβλίο μου: «Αποχαιρετισμός στα όπλα του Έρνεστ Χέμινγουεϊ, το καλύτερό μου. Αναζητώ καιρό για διάβασμα, αλλά πού...».

Το ρολόι μου: «Το Rolex με το βαθύ μπλε καντράν. Το φοράω τα δύο τελευταία χρόνια για να είμαι συνεπής στα ραντεβού μου. Το βρίσκω πολύ αντρικό ρολόι και κάνει πολύ class».

Το ιστιοφόρο μου:

«Είναι χριστουγεννιάτικο δώρο συναδέλφων στο υπουργείο Παιδείας, της Ντίνας, της Έλενας και της Τέτας, και πρωταγωνιστεί κάθε Χριστούγεννα φωτισμένο με πολύχρωμα λαμπάκια αλλά και πολλά γιορτινά βράδια με φίλους στο σπίτι».

Μια ανάμνηση: «Από τις πανέμορφες διακοπές μου στη Σαντορίνη το 2004, με φόντο το ηφαιστειακό τοπίο που θεωρώ μοναδικό στον κόσμο. Ήταν από τα ωραιότερα καλοκαίρια μου».

Η ρακέτα μου: «Παίζω τένις από το 1986.

Έχω αλλάξει 200 ρακέτες. Αυτή η Head είναι η αγαπημένη μου και η πιο τελευταία...».

Τα βινύλιά μου: «Λατρεύω τη μουσική και ακούω συνεχώς. Έχω πολλούς δίσκους από βινύλιο. Ο Whos next των Who είναι ο αγαπημένος μου».

Οι μηχανές μου: «Έχω μια μεγάλη συλλογή και να φανταστείτε ότι την ξεκίνησα πριν από 2 χρόνια. Τις αγαπώ πολύ».

Το τοπ κύπελλό μου: «Είναι από τον τελικό διπλού με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο Πρωτάθλημα τένις των δημοσιογράφων, όπου κερδίσαμε τους Άκη Παυλόπουλο - Χρήστο Κώνστα με 6-4, 6-4...

Είναι το καμάρι μου».

Ασπρόμαυρο πορτρέτο μου: «Είναι από τη χρονιά που πρωτοεργάστηκα στο Mega, το 1989. Δεν κρατάω φωτογραφίες, αλλά αυτό το πορτρέτο είναι το αγαπημένο μου».

Οι γραβάτες μου: «Είναι Valentino και τις φορώ σε πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις».