Αφηνίασε το Μικρό Πόνι

28.12.2006

Τον απολαμβάνουμε τις Δευτέρες να προσπαθεί να βάλει μυαλό στην Ντάλια, να κρύβει τον έρωτά του για εκείνη, ενώ τα Σαββατοκύριακα στο πλευρό της Σοφίας Αλιμπέρτη να λέει «Καλομελέτα κι έρχεται» στους καλεσμένους της πρωινής εκπομπής. Τουλάχιστον μέχρι πρότινος, γιατί τις τελευταίες βδομάδες ο Μιχάλης Μαρίνος έχει «εξαφανιστεί» από τα πλατό της εκπομπής. Τι ακριβώς συνέβη και το Μικρό μου Πόνι άλλαξε πόστο;

Είναι από τους ήρωες που ξεχώρισαν στο «Παρά πέντε». Ο Μιχάλης Μαρίνος ως «Μικρό μου Πόνι» της δημοφιλούς σειράς αγαπήθηκε σχεδόν αμέσως με όλους τους πρωταγωνιστές του σίριαλ και είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν σταθερά. Φέτος, στην αρχή της σεζόν, δέχτηκε μια δελεαστική πρόταση από τον ΑΝΤ1 να εμφανίζεται στο πλευρό της Σοφίας Αλιμπέρτη σε ρόλο συμπαρουσιαστή στην πρωινή εκπομπή τα Σαββατοκύριακα. Μια εμφάνιση που μόνο καλές κριτικές αποκόμισε, αλλά, όπως φάνηκε, μάλλον ενόχλησε ορισμένους που προσπάθησαν να τον υποβαθμίσουν.

Προς έκπληξη πολλών, τις τελευταίες βδομάδες ο ηθοποιός άλλαξε ρόλο στην εκπομπή. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, του ανακοινώθηκε πως για την καλύτερη ροή του προγράμματος θα πρέπει να βγαίνει έξω από το πλατό, να «στήνει» παιχνίδια με το κοινό στις πλατείες, ενώ η εμφάνισή του στην εκπομπή περιορίστηκε σε ολιγόλεπτες συνδέσεις. Πώς αντέδρασε ο ίδιος; Χωρίς να πει κουβέντα και να φέρει αντιρρήσεις, ακολούθησε τις οδηγίες και έτσι έπραξε. Βέβαια, μόλις έγινε γνωστή αυτή η αλλαγή, οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν για την αποχώρησή του από την εκπομπή. Ο ίδιος δεν έχει κάνει ακόμη καμία δήλωση για το όλο θέμα και διατηρώντας το χαμηλό του προφίλ προτιμά να κρατήσει το στόμα του κλειστό μέχρι να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Θα μείνει ή θα φύγει;

Τι θα κάνει τελικά ο Μιχάλης Μαρίνος; Θα παραμείνει σε μια εκπομπή που ενώ αρχικά ξεκίνησε με άλλες προϋποθέσεις και είδε σε μια στιγμή να υποβαθμίζεται χωρίς λόγο ή θα αποχωρήσει; Η λύση ακόμη δεν έχει βρεθεί, αλλά όλα δείχνουν πως ο ηθοποιός δεν είναι διατεθειμένος να παραμείνει παραγκωνισμένος. Αλλά ούτε και να παραδώσει τα όπλα αμαχητί, αφού, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, στο συμβόλαιό του αναγράφεται η θέση του συμπαρουσιαστή όπως ακόμη υπάρχει και στους τίτλους της εκπομπής. Βέβαια, στα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια της εκπομπής που θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του χρόνου ο Μιχάλης βρίσκεται στο πλατό με όλη την υπόλοιπη ομάδα, αλλά οι συζητήσεις που θα γίνουν λίγο αργότερα θα καθορίσουν το μέλλον του στην εκπομπή.