Έχω και κότερο...

11.12.2006
Γιορτές πλησιάζουν. Μαμά, μπαμπά, θέλω δώρο! Γιατί δηλαδή, επειδή μεγαλώσαμε θα χάσουμε τη μαγεία τού να ανοίγουμε ένα δώρο από τους γονείς μας;

Γιορτές πλησιάζουν. Μαμά, μπαμπά, θέλω δώρο! Γιατί δηλαδή, επειδή μεγαλώσαμε θα χάσουμε τη μαγεία τού να ανοίγουμε ένα δώρο από τους γονείς μας; Βέβαια η συσκευασία δώρου σ' αυτό που θέλω για φέτος, ε, κοστίζει λίγο παραπάνω! Και κάτω από το δέντρο, ξεχάστε το, δεν χωράει εκτός και αν στολίσουμε πλάτανο!

Σοβαρά τώρα, το δίπλωμα για το ταχύπλοο γιατί θαλασσοδέρθηκα για να το βγάλω; το έχω κορνιζάρει δίπλα στο proficiency και το δίπλωμα ελεύθερης πτώσης. Ε, όχι, ντροπή! Αφού δεν μου πήρατε αεροπλάνο για να πηδάω, ένα σκαφάκι θα μου το πάρετε! Μάθε τέχνη και άς τηνε μου λέγατε, ε, λοιπόν μετά την παρουσίαση της εταιρείας Alfamarine (η Jaguar των ταχυπλόων) του νέου σκάφους Alfamarine 78 στη μαρίνα του ΣΕΦ ήρθε ώρα να ξαναπιάσω πηδάλιο. Βέβαια το κόστος δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο, έστω και αν το σκάφος βγαίνει σε δύο εκδόσεις, αλλά η υψηλή ποιότητα και το γεγονός ότι η εταιρεία κατασκευάζει το πολύ 12 με 14 σκάφη το χρόνο και μόνο για συγκεκριμένη πελατεία μάς κάνει να συμπεράνουμε ότι το κοινό που παρακολούθησε την παρουσίαση είναι λογικό να ήταν μεγάλο, αλλά οι priv συναντήσεις έγιναν με πολύ λίγους. Γνωστά πρόσωπα του επιχειρηματικού χώρου έδωσαν το «παρών» φεύγοντας με ένα όνειρο που με εορτοδάνειο δεν εκπληρώνεται εύκολα!