Τι τρέχει ανάμεσά τους;

10.09.2009
Τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στον Όθωνα Μεταξά και στην Αθηνά Οικονομάκου; Τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια που δημιουργούνται κατά καιρούς έχουν «εστιάσει» την προσοχή τους στη σχέση που μπορεί

Τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στον Όθωνα Μεταξά και στην Αθηνά Οικονομάκου; Τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια που δημιουργούνται κατά καιρούς έχουν «εστιάσει» την προσοχή τους στη σχέση που μπορεί να συνδέει τους δύο νέους ηθοποιούς, καθώς το τελευταίο διάστημα όλο και πληθαίνουν οι κοινές εμφανίσεις τους σε διάφορα «in» στέκια της Αθήνας. «Πρόκειται για ένα νέο έρωτα ή για μια νέα στενή φιλία», διερωτώνται πολλοί, αλλά το σίγουρο είναι πως κάτι υπάρχει.

Η γνωριμία τους, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έγινε το καλοκαίρι στα γυρίσματα της σειράς «Η ζωή της άλλης» και από την πρώτη στιγμή οι δυο τους κατάλαβαν πως έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Σύντομα, λοιπόν, άρχισε να αναπτύσσεται ανάμεσά τους πολύ έντονη συμπάθεια, που δεν άργησε να εξελιχτεί σε καλή φιλία και, αφού και οι δύο βρήκαν το χρόνο που χρειάζονταν, άρχισαν να βγαίνουν μαζί.

Αν τελικά πρόκειται για μια δυνατή φιλία ή για έναν έρωτα που εξελίσσεται, το μέλλον θα δείξει, αφού η προσωπική ζωή των ανθρώπων της σοουμπίζ, δυστυχώς για τους ίδιους, δεν μπορούν να μείνουν κρυφά!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΣΤΟΡΡΙΖΟΥ