Στη Ρόδο για prive party

09.09.2009
Στο Νησί των Ιπποτών έφτασε η γνωστή τραγουδίστρια Σαμάνθα Φοξ για να τραγουδήσει σε μία και μοναδική prive συναυλία. Η μεγάλη σταρ ήρθε στη χώρα μας προκειμένου να ψυχαγωγήσει 500 εκλεκτούς καλεσμένους

Στο Νησί των Ιπποτών έφτασε η γνωστή τραγουδίστρια Σαμάνθα Φοξ για να τραγουδήσει σε μία και μοναδική prive συναυλία. Η μεγάλη σταρ ήρθε στη χώρα μας προκειμένου να ψυχαγωγήσει 500 εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι κατέφθασαν στο νησί ακτοπλοϊκώς την ίδια ημέρα με κρουαζιερόπλοιο.

Η συναυλία δόθηκε στο ξενοδοχείο «Ρόδον» του καζίνου σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα στην πισίνα. Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για όσους παρευρέθηκαν και απόλαυσαν τη γνωστή ποπ σταρ, που τη δεκαετία του ’80 μεσουρανούσε με τη γνωστή επιτυχία της «Touch Me». Οι καλεσμένοι, για 45 περίπου λεπτά της ώρας άκουσαν όλες τις γνωστές επιτυχίες της δημοφιλούς τραγουδίστριας σε μορφή play back και την επιβράβευσαν με το πιο θερμό τους χειροκρότημα. Η 43χρονη πλέον τραγουδίστρια παρέτεινε τη διαμονή της για λίγες μέρες στη Ρόδο, απολαμβάνοντας τις ομορφιές της, ενώ ξεναγήθηκε στην Παλιά Πόλη και στην αρχαία Λίνδο. Επίσης, δοκίμασε διάφορα φαγητά της μεσογειακής κουζίνας. Η Σαμάνθα Φοξ έμεινε ενθουσιασμένη από τη φιλοξενία που της προσφέρθηκε αλλά και από τις ομορφιές του νησιού και ανανέωσε το ραντεβού της για το επόμενο καλοκαίρι.

ΜΑΡΩ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ