Ένα παλάτι για την Μαριέττα!

03.09.2009
Τι κι αν συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές; Έχουν αρχίσει ήδη τις προετοιμασίες για το γάμο τους, που θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λεό Πατίτσας.

Τι κι αν συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές; Έχουν αρχίσει ήδη τις προετοιμασίες για το γάμο τους, που θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λεό Πατίτσας. Πρώτα απ’ όλα βέβαια φρόντισαν να βρουν το σπίτι των ονείρων τους, όπου θα στεγάσουν τον έρωτά τους και την οικογενειακή τους ευτυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, οι δυο τους το τελευταίο διάστημα αφιέρωσαν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους αναζητώντας ένα σπίτι στα νότια προάστια.

Ο Λεό κατάφερε και βρήκε μια νεοκλασική κατοικία στη Γλυφάδα και έκανε έκπληξη στη Μαριέττα, θέλοντας να την ευχαριστήσει για την αγάπη της. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή βίλα, η οποία θα παρέχει στο ζευγάρι οτιδήποτε θελήσει. Η γνωστή παρουσιάστρια, συγκινημένη από το δώρο του αγαπημένου της, δεν βλέπει την ώρα και τη στιγμή να έρθει η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, οπότε και θα τελειώσουν οι διακοπές τους και θα επιστρέψουν στην Αθήνα, για να εγκατασταθούν στη νέα τους φωλιά στη Γλυφάδα.

Δέσποινα Κωστορρίζου