Αποδράσεις στην απόλυτη χλιδή

19.08.2009
Η απόλυτη πολυτέλεια σε όλο της το μεγαλείο. Διακοπές πολλών αστέρων για τους διάσημους του διεθνούς τζετ σετ και χλιδάτες αποδράσεις για πασίγνωστους σταρ και αμετανόητους μπον βιβέρ. Από Κάνες και Σεν Τροπέ μέχρι Χαβάη και νησιά της Ινδονησίας και της Καραϊβικής.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΥΚΑ

Η απόλυτη πολυτέλεια σε όλο της το μεγαλείο. Διακοπές πολλών αστέρων για τους διάσημους του διεθνούς τζετ σετ και χλιδάτες αποδράσεις για πασίγνωστους σταρ και αμετανόητους μπον βιβέρ. Από Κάνες και Σεν Τροπέ μέχρι Χαβάη και νησιά της Ινδονησίας και της Καραϊβικής. Από κρουαζιέρες με απίθανα γιοτ και βίλες με πισίνες μέχρι εφτάστερα ξενοδοχεία και απαιτήσεις που δεν φαντάζεται ένας... κοινός θνητός. Ας δούμε τι σημαίνει να ζει κανείς πραγματικά σαν σταρ.

Στη χλιδή ενός κοσμικού
Για να νοικιάσεις εκεί μια σουίτα, θέλεις μια περιουσία. Για να εξασφαλίσεις δωμάτια σε χλιδάτο ξενοδοχείο, πρέπει να έχεις κάνει κράτηση ένα χρόνο πριν. Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο επέλεξε την Ίμπιζα. Συντροφιά με τη νέα αγαπημένη του αποφάσισε να περάσει χαλαρές στιγμές σε μία από τις πλέον πολυσύχναστες παραλίες της Ισπανίας. Ο 34χρονος σταρ του Χόλιγουντ μαζί με την ξανθιά συνοδό του απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα της Μεσογείου, πίνοντας δροσιστικά κοκτέιλ.

Η Χάλι Μπέρι προτίμησε το Μαϊάμι. Οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης για τη 42χρονη σταρ, που είχε στο πλευρό της τον κατά 10 χρόνια μικρότερό της σύντροφο, Γκάμπριελ Όμπρι, και την κόρη τους, Νάλα Αριέλα, η οποία έκανε τα πρώτα μπάνια της στη θάλασσα. Οι ξέγνοιαστες στιγμές τους περιελάμβαναν παιχνίδια στην αμμουδιά, κολύμπι και μοναδικές εμπειρίες οικογενειακής ζωής.

Tα φημισμένα ξενοδοχεία «Martinez Palace», «Majestic Barriere», «Intercontinental Carlton Cannas Palace» φιλοξενούν και φέτος κορυφαίους αστέρες, όπως ο Κιθ Ρίτσαρντς των Ρόλινγκ Στόουνς και η Μόνικα Μπελούτσι μαζί με τον αγαπημένο της. Όλοι περνούν εκεί το πρώτο μέρος των διακοπών τους απολαμβάνοντας χλιδάτες ανέσεις... από υπηρεσίες ελικοπτέρων, ιδιωτικά τζετ, λιμουζίνες, πριβέ πισίνες και, βέβαια, σουίτες με θέα στην Κρουαζέτ.

Η πολυτέλεια της δικής τους βίλας
Η Σίντι Κρόφορντ με το σύζυγό της Ραντ Γκέρμπερ κάθε χρόνο πηγαίνουν στο Μάουι. Μαζί με τα δυο τους παιδιά απολαμβάνουν την πολυτελή βίλα που νοικιάζουν έναντι περίπου 800 ευρώ την ημέρα, που τους παρέχει οτιδήποτε κι αν ζητήσουν.

Η οικογένεια Μπέκαμ ακολουθεί την ίδια συνταγή, μόνο που δεν μένει σε νοικιασμένη βίλα, αλλά στη δική της έπαυλη. Λάτρεις της Γαλλικής Ριβιέρας, κάθε χρόνο περνούν αρκετές ημέρες των διακοπών τους στο κοσμοπολίτικο Σεν Τροπέ. Βόλτες με σκάφος αλλά και τζετ σκι και ατέλειωτα παιχνίδια με τον Ρομέο, τον Κρουζ και τον Μπρούκλιν περιλαμβάνονται στο καθημερινό «μενού» του Ντέιβιντ και της Βικτόρια, που ως σημείο αναφοράς των θερινών εξορμήσεών τους έχουν τη βίλα τους, στο Μπαργκεμόν της νότιας Γαλλίας.

Στιγμές χαλάρωσης δίπλα στην πισίνα απόλαυσε προ ημερών η πρώην αγαπημένη του Πίτερ Αντρέ, Τζόρνταν. Οι αποκαλυπτικές της εμφανίσεις ανέβαζαν το θερμόμετρο επικίνδυνα όταν η καλλίγραμμη σταρ απολάμβανε ολόγυμνη μασάζ, ηλιοθεραπεία και spa στην πανάκριβη βίλα που νοίκιασε στη Μαρμπέλα της Ισπανίας.

Η Κάμερον Ντίαζ, φανατική θαυμάστρια των θαλάσσιων σπορ, δείχνει σαφή προτίμηση σε παραλίες με κύμα. Λατρεύει το σερφ, γι’ αυτό κάθε χρόνο δίνει το «παρών» στις Μπαχάμες, όπου και απολαμβάνει το χόμπι της αλλά και τις ανέσεις που της προσφέρει η βίλα που νοικιάζει εκεί.

Η ποπ σταρ Νάταλι Ιμπρούγκλια απολαμβάνει τη λάμψη των διακοπών στο Μονακό. Μένει σε μια πανάκριβη βίλα, ενώ επιδίδεται σε όλα τα αγαπημένα της θαλάσσια σπορ, και ειδικότερα στο σκι με μονό πέδιλο.

Σε εξωτικά νησιά...
Η ηθοποιός Ντρου Μπάριμορ πέρασε τις δικές της ημέρες ξεκούρασης με φίλους και φίλες της στο Καουάι, στη Χαβάη.

Στη Χαβάη είπε «ναι» φέτος για τις διακοπές της και η συνάδελφός της Μεγκ Ράιαν, που απόλαυσε ήλιο και θάλασσα παρέα με την κόρη της, Ντέιζι Τρου.

Οι κοινές εμφανίσεις τους είχαν περιοριστεί και πολλοί υπέθεταν ότι ο δεσμός τους έλαβε τέλος. Το ζευγάρι Άννα Κουρνίκοβα και Ενρίκε Ιγκλέσιας όμως διέψευσαν τις φήμες και απόλαυσαν τα μπάνια τους στις Γαλλικές Δυτικές Ινδίες.

Σε ένα εξωτικό σκηνικό δραπέτευσε ένα ακόμη πολυσυζητημένο ζευγάρι. Η Έβα Λονγκόρια με το διάσημο μπασκετμπολίστα σύζυγό της Tόνι Πάρκερ πήγαν στο νησί Σεν Τόμας, που ανήκει στα Βέρτζιν Άιλαντς της Καραϊβικής.

Η πολυσυζητημένη φέτος, εξαιτίας του ξυλοδαρμού από τον πρώην αγαπημένο της, ποπ τραγουδίστρια Ριάνα θέλησε να ξεφύγει από τη δημοσιότητα. Πήγε, λοιπόν, στα Μπαρμπέιντος και απόλαυσε με πρόσωπα από το οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον χαλαρές στιγμές.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και η διάσημη συνάδελφός της Μαράια Κάρεϊ. Σε πολύ πιο χαλαρή διάθεση από τη Ριάνα και με αμείωτο κέφι για ξενύχτι και ποτό, η ντίβα της ποπ μουσικής έδειξε να απολαμβάνει τα μπάνια της στα κύματα του Αγίου Βαρθολομαίου στην Καραϊβική.

Σε ένα πολυτελές resort στις Μαλδίβες πήγε και φέτος η Μαντόνα. Μαζί με τα παιδιά της αλλά και πρόσωπα από το στενό της περιβάλλον απόλαυσαν ηρεμία και χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα.

Στο ίδιο μέρος απόλαυσαν τις διακοπές τους το ζεύγος Τομ Κρουζ και Κέιτι Χολμς. Ξεκουράζονται σε μια πανάκριβη σουίτα έκαναν τις βουτιές του στην πισίνα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Όσο για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, απολαμβάνει με την παρέα της χλιδάτες διακοπές στη Χαβάη, έχοντας πάντα την προσωπική της φρουρά σε επιφυλακή. Προσωπικοί μπάτλερ, πανάκριβες σαμπάνιες και ποικιλία από εκλεκτές γεύσεις συνδυάζονται με βουτιές κάτω από τον καυτό ήλιο.

Εκεί που ο χρόνος σταματά
Ο Τζακ Νίκολσον παραμένει αθεράπευτος λάτρης των διακοπών με σκάφος. Φιλοξενούμενος σε πλωτές πολιτείες καλών φίλων του, απολαμβάνει στη Γαλλική Ριβιέρα ήλιο, βουτιές σε καταγάλανα νερά αλλά και κοσμική ζωή στα λιμάνια. Ο 71 ετών σταρ του Χόλιγουντ κατέθεσε και φέτος τα κοσμικά του διαπιστευτήρια στο Σεν-Ζαν-Καπ-Φερά στη νοτιοανατολική Γαλλία, αλλά και στις Κάνες.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ακολουθεί την ίδια συνταγή. Φιλοξενούμενη σε σκάφη φίλων της και χωρίς να ενδιαφέρεται αν κάποιοι παπαράτσι παραμονεύουν για να την απαθανατίσουν, απολαμβάνει ήλιο και θάλασσα. Φέτος επέλεξε την περιοχή του Κάπρι στην Ιταλία, για να διαφημίσει τις καμπύλες της, έχοντας δίπλα της το σύζυγό της Μαρκ Άντονι αλλά και το διάσημο δίδυμο της μόδας Ντομένικο Ντόλτσε και Στέφανο Γκαμπάνα. Φέτος, μάλιστα, εντυπωσίασε τους πάντες κάνοντας άφοβα βουτιές από το σκάφος τους.

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο προτίμησε για τις φετινές διακοπές του την Ευρώπη. Βενετία και Κόμο ήταν οι προορισμοί του, όπου πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τη γυναίκα του Γκρέις Χαϊτάουερ και το γιο του, Έλιοτ. Αρχικά φιλοξενήθηκαν στη βίλα του φίλου τους Τζορτζ Κλούνεϊ, αλλά απόλαυσαν και βόλτες με σκάφος σε ιδιωτικές παραλίες, που προσεγγίζουν μόνο οι γνώστες και οι μπον βιβέρ της περιοχής.