Ελληνίδες σταρ σε ενδιαφέρουσα

18.08.2009
Μπορεί η χώρα μας να αντιμετωπίζει πρόβλημα υπογεννητικότητας, αλλά τα στατιστικά δεδομένα φαίνεται να ανατρέπονται όσον αφορά την ελληνική σοουμπίζ. Αν τα prive club βορείων και νοτίων προαστίων διέθεταν παιδότοπους, θα γέμιζαν από χαρούμενους μπέμπηδες και μπέμπες! Χαράς ευαγγέλια λοιπόν για πολλές Ελληνίδες σταρ, που σύντομα θα γίνουν για πρώτη φορά μαμάδες ή θα αυξήσουν τα μέλη της οικογένειάς τους.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Μπορεί η χώρα μας να αντιμετωπίζει πρόβλημα υπογεννητικότητας, αλλά τα στατιστικά δεδομένα φαίνεται να ανατρέπονται όσον αφορά την ελληνική σοουμπίζ. Αν τα prive club βορείων και νοτίων προαστίων διέθεταν παιδότοπους, θα γέμιζαν από χαρούμενους μπέμπηδες και μπέμπες! Χαράς ευαγγέλια λοιπόν για πολλές Ελληνίδες σταρ, που σύντομα θα γίνουν για πρώτη φορά μαμάδες ή θα αυξήσουν τα μέλη της οικογένειάς τους.

Πάνε για το δεύτερο!
Ήταν πέρυσι στις 17 Ιουνίου όταν ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άννα Δημητρίεβιτς έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Ο πρώτος καρπός ενός δυνατού έρωτα που γεννήθηκε στα πλατό της τηλεοπτικής σειράς του Μανούσου Μανουσάκη «Για την Άννα» και επισφραγίστηκε πέρυσι στο δημαρχείο της Βούλας με μια λιτή γαμήλια τελετή. Η Άννα είναι στον έβδομο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της και ο Θανάσης δεν βλέπει την ώρα να γίνει για δεύτερη φορά χαζομπαμπάς. Πάντως, το φύλο του μωρού δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Μπαμπά, μην τρέχεις
Κι όμως, ο Φάνης Μουρατίδης ήταν να μην κάνει την αρχή. Τώρα τρέχει και δεν φτάνει, καθώς ετοιμάζεται για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του. Η σειρά στην οποία πρωταγωνίστησε πέρυσι με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν προφητική. Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και έπειτα από μερικά δυνατά βλέμματα είπαν να εφαρμόσουν στην πράξη το σενάριο. Οι κοντινοί φίλοι του ζευγαριού υποστηρίζουν πως το concept της σειράς, αλλά και ο θυελλώδης έρωτας που αναπτύχθηκε μεταξύ τους ήταν ο λόγος της πρώτης εγκυμοσύνης και του πολιτικού γάμου που ακολούθησε. Το ζευγάρι αντάλλαξε βέρες κάτω από άκρα μυστικότητα τον Απρίλιο του 2008 στο δημαρχείο Χαλανδρίου, με παριστάμενους ελάχιστους συγγενείς και φίλους.

Ο γιος τους ήδη πλησιάζει να συμπληρώσει το πρώτο έτος και η Άννα-Μαρία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. Διπλό τρέξιμο για τον μπαμπά Φάνη Μουρατίδη!

Πολίστας ή πολίστρια από κούνια
«Έχω βάλει ήδη σε εφαρμογή να κάνω ένα παιδί», δήλωνε πριν από λίγο καιρό η Μπέττυ Μαγγίρα και φαίνεται πως ο πελαργός την άκουσε και την επισκέφθηκε. Η Μπέττυ ετοιμάζεται σε έξι μόλις μήνες να γίνει μητέρα και να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Δημήτρη Μάζη. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια και τώρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η Μπέττυ έμαθε τα ευχάριστα έπειτα από επίσκεψη στο γυναικολόγο της και το ανακοίνωσε στον αγαπημένο της. Έτσι, πλέον προετοιμάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, όχι μόνο για τη γέννηση, αλλά και για το γάμο τους, που θα γίνει το συντομότερο δυνατό, καθώς θέλουν να έχουν παντρευτεί μέχρι να έρθει το μωρό.

Καραόκε στο παιδικό δωμάτιο
Εδώ και τέσσερα χρόνια είναι ζευγάρι ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου, αλλά ποτέ μέχρι πρόσφατα δεν το παραδέχθηκαν δημόσια. Τα δημοσιεύματα άπειρα: για δώρα, κρυφά ταξίδια, αλλά και μια φωτογράφηση πριν από χρόνια για νυχτερινό μαγαζί που εκείνος ήταν ντυμένος γαμπρός και εκείνη νύφη. Στις αρχές της περασμένης άνοιξης η Κέλλυ αποχώρησε αιφνιδιαστικά από το νυχτερινό κέντρο «Fix» επίσημα λόγω προβλήματος στη μέση.

Η νεαρή τραγουδίστρια ήταν έγκυος και απλώς ήθελε να το κρατήσει για λίγο καιρό ακόμη κρυφό. Τα καλά και ευχάριστα νέα κυκλοφόρησαν γρήγορα... Η Κέλλυ, που πλέον είναι εφτά μηνών έγκυος, μοιράζεται με τον κόσμο τη χαρά της, ενώ πριν από λίγο καιρό ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου της Βούλας. Μάρτυρες στον πολιτικό γάμο της με τον Νίκο Κουρκούλη ήταν οι καλοί τους φίλοι Μάκης Πουνέντης και Ελένη Μενεγάκη. Τώρα και οι δύο πανευτυχείς περιμένουν την άφιξη του πελαργού. Γι’ αυτό και φέτος αποφάσισαν να μην κάνουν διακοπές σε κάποιο μακρινό προορισμό. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό η Κέλλυ να απέχει ολόκληρη την επόμενη σεζόν από τη νυχτερινή Αθήνα.