Συντετριμμένος ο Μάικλ Ντάγκλας για τον γιο του!

13.08.2009
Για πρώτη φορά από τη σύλληψη του γιου τους, Κάμερον Ντάγκλας (Cameron Douglas) για διακίνηση ναρκωτικών, οι γονείς του, Μάικλ και Ντιάντρα Ντάγκλας (Michael & Diandra Douglas) εκφράζονται δημοσίως για την κατάσταση.

Για πρώτη φορά από τη σύλληψη του γιου τους, Κάμερον Ντάγκλας (Cameron Douglas) για διακίνηση ναρκωτικών, οι γονείς του, Μάικλ και Ντιάντρα Ντάγκλας (Michael & Diandra Douglas) εκφράζονται δημοσίως για την κατάσταση.

"Η οικογένεια είναι συντετριμμένη και πολύ απογοητευμένη από την πρόσφατη συμπεριφορά του Κάμερον. Κάθε οικογένεια που έχει αντιμετωπίσει την κατάχρηση ουσιών γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι", έλεγε η ανακοίνωση που εξέδωσε χτες, Τετάρτη, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού.

Ο Κάμερον κρατείται στο Μητροπολιτικό Σωφρονιστικό Κέντρο στη Νέα Υόρκη, αφού παραβίασε τους όρους της κατ' οίκον κράτησης του ζητώντας από την κοπέλα του να του φέρει μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα γεμάτη με ηρωίνη.

Μετά τη σύλληψή του για διακίνηση μεθαμφεταμίνης, ο 30χρονος Ντάγκλας είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση και είχε καταδικαστεί σε περιορισμό στο διαμέρισμα του στο Μανχάταν.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, αντιμετώπιζε 10 χρόνια φυλάκισης, αλλά τώρα αν βρεθεί ένοχος για όλες τις κατηγορίες που του καταλογίζουν, μπορεί να καταδικαστεί μέχρι και σε ισόβια.

Όσο ήταν σε κατ' οίκον περιορισμό και βρίσκονταν υπό την επιτήρηση ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης, η κοπέλα του, Κέλι Σοτ (Kelly Sott) του έφερε μια μαύρη τσάντα που περιείχε μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με επτά γραμμάρια ηρωίνης, κρυμμένη στη θέση για τις μπαταρίες. Ένας από τους φρουρούς ανακάλυψε τα ναρκωτικά και ειδοποίησε τις αρχές.

Η 32χρονη Σοτ, που ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι δεν γνώριζε το περιεχόμενο της οδοντόβουρτσας, συνελήφθη και κρατείται στο ίδιο σωφρονιστικό ίδρυμα με τον Κάμερον. Η πρώτη ακρόαση για την υπόθεση της θα γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου. Ο δικηγόρος της αρνήθηκε να έρθει σε επαφή με τους δημοσιογράφους, ενώ ο εκπρόσωπος των Ντάγκλας δεν ήθελε να σχολιάσει το θέμα.

Η εφημερίδα New York Post αναφέρει, αντίθετα με προηγούμενα δημοσιεύματα, ότι ο Ντάγκλας δεν έμενε στο διαμέρισμα του πατέρα του και της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Catherine Zeta-Jones), αλλά στο διαμέρισμα της μητέρας του, Ντιάντρα Ντάγκλας.