Η Μαριέττα παίρνει... 10;

20.08.2009
Για την τηλεοπτική παρουσίαση του «10» στον Alpha «κονταροχτυπιούνταν» το τελευταίο διάστημα η Μαριέττα Χρουσαλά και η Έμη Λιβανίου.

Για την τηλεοπτική παρουσίαση του «10» στον Alpha «κονταροχτυπιούνταν» το τελευταίο διάστημα η Μαριέττα Χρουσαλά και η Έμη Λιβανίου. Οι δύο παρουσιάστριες ύστερα από αυτόν τον «πόλεμο» που είχε ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως πλέον δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Μάλιστα, εκείνοι που γνωρίζουν καλά τι συμβαίνει στο χώρο της τηλεόρασης μιλάνε για έντονα ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

Η προβολή ενός μόνο επεισοδίου και το ξαφνικό κόψιμο του «10» τη σεζόν που μας πέρασε έφεραν σε δύσκολη θέση την Έμη. Έτσι, τελικά τη θέση της στη νέα τηλεοπτική σεζόν και μετά τη λήξη της συνεργασίας της με το Alter θα πάρει η Μαριέττα. Στο δοκιμαστικό που έκανε η νεαρή παρουσιάστρια ενθουσίασε τους Γερμανούς του Alpha, τόσο που να σκεφτούν ακόμη και να σπάσουν το συμβόλαιο που είχε η Έμη Λιβανίου, προκειμένου να δώσουν στη Χρουσαλά την παρουσίαση της εκπομπής. Κι αυτό ήταν αρκετό, όπως ακούγεται, για να βγουν τα μαχαίρια και να αρχίσουν οι ίντριγκες!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΣΤΟΡΡΙΖΟΥ