Τραυματίστηκε σε τροχαίο

18.08.2009
Σοβαρό ατύχημα είχε ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης την περασμένη Παρασκευή κι ενώ κατευθυνόταν στον επαρχιακό δρόμο προς Λουτράκι.

Σοβαρό ατύχημα είχε ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης την περασμένη Παρασκευή κι ενώ κατευθυνόταν στον επαρχιακό δρόμο προς Λουτράκι. Ο ηθοποιός επέβαινε στη μεγάλου κυβισμού μηχανή του και στην προσπάθειά του να αποφύγει έναν πεζό που διέσχιζε το δρόμο έχασε τον έλεγχο και εξετράπη της πορείας του. Παρά την προσπάθειά του, δυστυχώς, χτύπησε τον πεζό και ο ίδιος σύρθηκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, παρόλο που φορούσε κράνος.

Ο γνωστός ηθοποιός αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον «Ευαγγελισμό», αφού η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα σοβαρή, όπου και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εκδορές στο πρόσωπο, αλλά και με σπασμένο το ένα πόδι.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές και σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη και θα παραμείνει για αρκετό χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο. Από την πρώτη στιγμή κοντά του βρέθηκαν η σύζυγός του και οι συγγενείς του, αλλά και πολλοί συνάδελφοί του, με τους οποίους συμπρωταγωνιστεί στην επιθεώρηση «Η Βουλή με τις τρελές». Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.