Η γκίνια της «Χαρτοπαίχτρας»

19.08.2009
Περιπέτειες για τoν Τάκη Ζαχαράτο. Τέτοια γκίνια δεν έχει ξαναγίνει! Το κακό... φύλλο ξεκίνησε από το «μοίρασμα», όταν ο Κώστας Σπυρόπουλος, τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες

Περιπέτειες για τoν Τάκη Ζαχαράτο. Τέτοια γκίνια δεν έχει ξαναγίνει! Το κακό... φύλλο ξεκίνησε από το «μοίρασμα», όταν ο Κώστας Σπυρόπουλος, τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, ήθελε πολύ ο Ζαχαράτος στο πλευρό του, του απάντησε αρνητικά, γιατί σκέφτεται να κάνει άλλα πράγματα στο θέατρο και στην τηλεόραση. Έτσι, ο γνωστός μίμος στράφηκε στον Πάνο Μιχαλόπουλο, ο οποίος όμως λίγο πριν αρχίσουν οι πρόβες επικαλέστηκε λόγους υγείας, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει. Πάντως, στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια συζητιόταν έντονα ότι η κίνηση του Τάκη Ζαχαράτου να βγάλει αφίσα για να διαφημίσει τη δουλειά με τον ίδιο ως «Χαρτοπαίχτρα» αλά Ρένα Βλαχοπούλου να δεσπόζει και φωτογραφίες σαν γραμματόσημα τους συμπρωταγωνιστές του Πάνο Μιχαλόπουλο και Τζέση Παπουτσή ήταν η «φωτιά» που άναψε το φιτίλι της αποχώρησης του Πάνου Μιχαλόπουλου. Τελικά, ο αντικαταστάτης βρέθηκε στο και πέντε και είναι ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, ο οποίος άρχισε ήδη πρόβες, ενώ τρέχει με χίλια για να προλαβαίνει και τις παραστάσεις με το έργο «Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» στο Θέατρο «Αθηνά».

Πάντως, ο Τάκης Ζαχαράτος δεν πτοείται από την γκίνια και αποφάσισε να ξαναμοιράσει την... τράπουλα την Τρίτη 13 Οκτωβρίου στο «Πόρτα», με «συμπαίκτες» το σκηνοθέτη Βασίλη Μυριανθόπουλο και τους Τζέση Παπουτσή, Δημήτρη Λιακόπουλο, Κατερίνα Μάντζιου, Χρήστο Συριώτη κ.ά.