Πασίγνωστη τραγουδίστρια έχει τον ιό της γρίπης

07.08.2009
Σούπερ επιτυχημένη τραγουδίστρια είναι ένα από τα τελευταία «θύματα» του ιού της νέας γρίπης. Ελάχιστοι το γνωρίζουν! Μόνο από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της... Το ΛΟΙΠΟΝ έχει όλο το ρεπορτάζ από ιατρική πηγή και σας το παρουσιάζει.
Σούπερ επιτυχημένη τραγουδίστρια είναι ένα από τα τελευταία «θύματα» του ιού της νέας γρίπης. Ελάχιστοι το γνωρίζουν! Μόνο από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της... Το ΛΟΙΠΟΝ έχει όλο το ρεπορτάζ από ιατρική πηγή και σας το παρουσιάζει.

Ξύπνησε με πυρετό
Την περασμένη Πέμπτη το αστέρι του πενταγράμμου ξύπνησε με ζαλάδες και πυρετό. Δεν έδωσε σημασία, αφού συχνά είχε τέτοια συμπτώματα λόγω των πολλών επαγγελματικών της υποχρεώσεων και της ελάχιστης ξεκούρασης. Αυτή τη φορά, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά, καθώς το αντιπυρετικό χάπι που πήρε δεν τη βοήθησε, αντίθετα, ο πυρετός ανέβηκε ακόμη περισσότερο, φτάνοντας στους 39 οC.

Η επικοινωνία με το γιατρό της
Το απόγευμα κι ενώ συνεχιζόταν η ίδια κατάσταση επικοινώνησε με τον προσωπικό γιατρό και φίλο της, ο οποίος εργάζεται σε μεγάλο νοσοκομείο στο Μαρούσι. Αφού του περιέγραψε τι της συνέβαινε, αυτός της συνέστησε να πάει το γρηγορότερο δυνατόν στο ιατρείο του.

Μεταμφιεσμένη στο νοσοκομείο
Όπως ήταν φυσικό, ο κόσμος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο νοσοκομείο θα την αναγνώριζε από χιλιόμετρα μακριά, γι’ αυτό προσπάθησε να μην τη δει κανείς. Έτσι, φρόντισε να μπει από την πίσω πόρτα, όπως άλλωστε κάνει κάθε φορά που χρειάζεται να επισκεφθεί το γιατρό της, με τον οποίο γνωρίζονται χρόνια. Η σταρ της πίστας λίγο μετά τις 9 το βράδυ πάρκαρε το πανάκριβο αυτοκίνητό της στο πίσω μέρος του νοσοκομείου και όχι στο γκαράζ, όπου θα γινόταν αντιληπτή. Τυλιγμένη με ένα φουλάρι και με σκούρα γυαλιά ανέβηκε στο γραφείο του γιατρού, όπου μετά την εξέταση άκουσε τα άσχημα μαντάτα!

Η επιβεβαίωση της γρίπης
Η διάγνωση, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες της τραγουδίστριας, ήταν πως έχει προσβληθεί από τον ιό της νέας γρίπης. Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της! Ο γιατρός φρόντισε να την ηρεμήσει, λέγοντάς της ότι δεν έχει να ανησυχεί για τη ζωή της, αλλά ότι θα έπρεπε να παραμείνει εκείνο το βράδυ για νοσηλεία.

Εισαγωγή με ψεύτικα στοιχεία
Προκειμένου ο γιατρός της να την παρακολουθεί λεπτό προς λεπτό, έπρεπε οπωσδήποτε να παραμείνει στο νοσοκομείο. Η ίδια αρχικά αντέδρασε προβάλλοντας μεγάλο φόρτο εργασίας και πως ήταν αδύνατον να λείψει και να ακυρώσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της. Δεν μπορούσε όμως να γίνει αλλιώς, οπότε συμφώνησε μαζί του. Φυσικά, το όνομα με το οποίο έγινε η εισαγωγή της ήταν ψεύτικο, και αυτό για ευνόητους λόγους.

Τo εξιτήριο και η απομόνωση...
Το απόγευμα του Σαββάτου η τραγουδίστρια έφυγε από το νοσοκομείο με τον ίδιο τρόπο, τυλιγμένη με το φουλάρι και τα σκούρα γυαλιά της, και κατευθύνθηκε αμέσως προς το σπίτι της. Οι επόμενες κινήσεις ήταν δεδομένες. Πρώτα ακύρωσε όλα τα επαγγελματικά της σχέδια, όπως συναυλίες και φωτογραφήσεις, για τις επόμενες πέντε ημέρες και στη συνέχεια επικοινώνησε με την οικογένειά της, ζητώντας τους να μην την επισκεφτεί κανένας για αυτό το διάστημα!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ