Η Αργυρώ έφυγε, έρχεται ο Έκτορας;

10.08.2009
Τα μαχαίρια βγήκαν στο πλατό του «Καφέ με την Ελένη», και όχι για να χρησιμοποιηθούν στις καινούργιες συνταγές! Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έφυγε «για προσωπικούς λόγους», η Μενεγάκη θέλει τον Έκτορα Μποτρίνι να βάλει τάξη στην κουζίνα της και η ηρεμία στο πρώτο σε τηλεθέαση πρωινάδικο αποτελεί παρελθόν!

Τα μαχαίρια βγήκαν στο πλατό του «Καφέ με την Ελένη», και όχι για να χρησιμοποιηθούν στις καινούργιες συνταγές! Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έφυγε «για προσωπικούς λόγους», η Μενεγάκη θέλει τον Έκτορα Μποτρίνι να βάλει τάξη στην κουζίνα της και η ηρεμία στο πρώτο σε τηλεθέαση πρωινάδικο αποτελεί παρελθόν! Η Ελένη συνεργαζόταν με την Αργυρώ στον «Καφέ» τα τελευταία τρία χρόνια, μάλιστα, η χημεία τους έδενε μπροστά από τις κάμερες, ενώ στη γνωστή μαγείρισσα δινόταν αρκετός χρόνος on camera λόγω και των υψηλών ποσοστών τηλεθέασης που έπιανε στα νεανικά κοινά. «Η συνεργασία τους ήταν άριστη, δεν ήταν όμως φίλες», ανέφερε στο ΛΟΙΠΟΝ άριστος γνώστης του τηλεοπτικού παρασκηνίου.

Με το που ανέλαβαν τα ηνία του Alpha οι Γερμανοί ένα από τα πρώτα προγράμματα που προβλήθηκε στις οθόνες μας ήταν ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» με τον Έκτορα Μποτρίνι. Η Μενεγάκη ενθουσιάστηκε με τον επιτυχημένο σεφ αλλά και όλο το concept της εκπομπής, ενώ μέσα σε λίγες εβδομάδες ο βραβευμένος Ελληνοϊταλός αναδείχθηκε στο νέο δυνατό «χαρτί» του καναλιού της Κάντζας.

Εκεί κάπου ξεκίνησε και το παρασκήνιο: Η Ελένη δεν έκρυψε την προτίμησή της για το νέο αστέρι της τηλεμαγειρικής. Μάλιστα, οι φήμες λένε ότι κάποια στιγμή είχε εκφράσει την επιθυμία της να ενταχθεί στο δυναμικό της εκπομπής της στο πλαίσιο των αλλαγών που θέλει για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο.

Την ίδια στιγμή βέβαια διατηρούσε καλές και τυπικές σχέσεις με την Αργυρώ στο πλατό του «Καφέ με την Ελένη». Σ’ αυτό το σημείο ήρθαν κάποιες άλλες πληροφορίες που ήθελαν την καλή μαγείρισσα στεναχωρημένη από την προτίμηση που έδειχνε ανοιχτά η παρουσιάστρια στο πρόσωπο του Ιταλού. «Στην Ελένη θα είμαι μέχρι να σταματήσω να περνάω καλά», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ωστόσο, η ίδια τώρα επιμένει πως αποχώρησε από την εκπομπή καθαρά για προσωπικούς λόγους. Συγκεκριμένα, για να αφοσιωθεί στα βιβλία που ετοιμάζει, αλλά και στο εστιατόριό της, στο διάσημο «Παπαδάκης» του Κολωνακίου.

Τι μέλλει γενέσθαι
Η αποχώρηση της Αργυρώς λοιπόν θεωρείται δεδομένη και πλέον διακαής πόθος της Ελένης Μενεγάκη είναι ένα από τα νέα πρόσωπα στην εκπομπή της να είναι ο Έκτορας Μποτρίνι. Πόσο μάλλον τώρα, που του έχει γίνει δελεαστική πρόταση και από το Μεγάλο Κανάλι για ένα νέο reality μαγειρικής που ετοιμάζουν εκεί από το Φεβρουάριο. Βέβαια, τον δεσμεύει το συμβόλαιο με τον Alpha για το «Εφιάλτης στην κουζίνα». Πάντως, αν και ο ίδιος το σκέφτεται, οι υποχρεώσεις που έχει στα εστιατόρια, αλλά κυρίως το υψηλό κασέ του αποτελούν μέχρι στιγμής τα κυριότερα εμπόδια, καθώς στον Alpha, αν δεν καταφέρουν να μειώσουν τα budget των εκπομπών, θέλουν τουλάχιστον να τα διατηρήσουν στα ίδια επίπεδα.