Πού τους είδαμε να κάνουν τι

10.08.2009
Στο μικρό νησί του Αργοσαρωνικού απολαμβάνει το λαμπερό ήλιο και την πεντακάθαρη θάλασσα η οικογένεια Νιάρχου.

Ο Νιάρχος τζούνιορ στη Σπετσοπούλα

Στο μικρό νησί του Αργοσαρωνικού απολαμβάνει το λαμπερό ήλιο και την πεντακάθαρη θάλασσα η οικογένεια Νιάρχου. Ο Σταύρος Νιάρχος τζούνιορ μετά τις σύντομες διακοπές του στη Μύκονο μαζί με την αδερφή του Ευγενία βρίσκεται στο πανέμορφο ιδιωτικό νησί - απέναντι από τις κοσμοπολίτικες Σπέτσες-, καθώς ήθελαν να παρευρεθούν οικογενειακώς στη βάφτιση του εγγονού του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στην Ερμιονίδα. Ο νεαρός Νιάρχος και η αδερφή του μένουν ο καθένας στο δικό του σπιτάκι στο νησί και χαίρονται καθημερινά το μπάνιο τους, ενώ ο Σταύρος επιδίδεται και σε θαλάσσια σπορ, τα οποία λατρεύει.

Ρoυβάς - Ζυγούλη στη Μύκονο

Στο νησί των Ανέμων «πετάχτηκαν» ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη και με το που έσκασαν μύτη στην παραλία έγινε χαμός. Μόνο που τους έλειπε η μπέμπα τους, στην οποία έχουν μεγάλη αδυναμία, γι’ αυτό και έμειναν μόνο ένα Σαββατοκύριακο. Πρόσφατα εθεάθησαν στο μπόουλινγκ στα Σπάτα να απολαμβάνουν το παγωτό τους. Ο Σάκης, φορώντας ένα απλό T-shirt και τζην, όπως πάντα υπερπροστατευτικός, δεν άφησε λεπτό από τα μάτια του την κόρη του και ακόμη και όταν απολάμβανε το παγωτό του, όταν εκείνη πήγαινε να κλάψει, την έβγαλε από το καροτσάκι της και την κράτησε στην αγκαλιά του για να ηρεμήσει.

Και ο Φιλιππίδης στη Μύκονο

Στο νησί των Ανέμων πέρασαν ένα Σαββατοκύριακο και ο Πέτρος Φιλιππίδης με τη σύζυγό του Ελπίδα. Έκαναν βόλτες στα σοκάκια και το μπάνιο τους στις παραλίες του νησιού, ενώ απόλαυσαν το φαγητό τους σε γραφικά ταβερνάκια, καθώς ο ηθοποιός είναι λάτρης της καλής ελληνικής κουζίνας. Με αυτό το ταξιδάκι-αστραπή ξεκουράστηκε και γέμισε τις μπαταρίες του, καθώς τον περιμένει τρελό τρέξιμο με τηλεοπτικά γυρίσματα και θέατρο. Στο όμορφο νησί έκαναν τις βουτιές τους και τις ρομαντικές τους βόλτες και η Ελεονώρα Μελέτη με τον αγαπημένο της Γιάννη Ολζιέρσκι, που συνέχισαν τις ξέγνοιαστες μέρες τους στις Μαλδίβες.

Πέγκυ - Γιώργος σε κρουαζιέρα

Το έχουν βάλει σκοπό η Πέγκυ Ζήνα και ο σύζυγός της Γιώργος Λύρας να μην κατέβουν από το σκάφος τους πριν από τα τέλη Αυγούστου. Έτσι, άνοιξαν πανιά και αγκυροβόλησαν αρχικά στις Σπέτσες και στη Σαντορίνη, ενώ έχουν στόχο να γυρίσουν και όλα τα νησιά του Ιονίου. Θέλουν να ηρεμήσουν και να ξεκουραστούν, γι’ αυτό και το ημερήσιο πρόγραμμα των διακοπών τους περιλαμβάνει, εκτός από τις εξόδους για φαγητό στα γραφικά σοκάκια των νησιών που επισκέπτονται, πολλές ώρες κολύμπι αλλά και ψάρεμα από το δεινό ψαροντουφεκά Γιώργο Λύρα.

Οι μελλόνυμφοι στην Άνδρο

Τι κι αν ετοιμάζονται να παντρευτούν την 1η Σεπτεμβρίου στον Άγιο Διονύσιο στη Βάρκιζα; Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Ιωάννα Μαρτζούκου τα άφησαν όλα πίσω τους και ξεκουράστηκαν στην Άνδρο. Εκεί, μακριά από όλους και όλα, έζησαν αρκετές μέρες ξεγνοιασιάς, ενώ όλοι είχαν να το λένε για το πόσο ευτυχισμένο ζευγάρι είναι. Όλη την ώρα απολάμβαναν τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ κυκλοφορούσαν στα γραφικά σοκάκια του νησιού πάντα πιασμένοι χέρι χέρι.

Η Μπελούτσι στην Πάρο

Μπορεί να μην περπάτησε στα σοκάκια του νησιού και να μην ακούστηκαν επιφωνήματα θαυμασμού στο πέρασμά της, αλλά η Μόνικα Μπελούτσι μαζί με το σύζυγό της Βενσάν Κασέλ και την κόρη τους βρέθηκαν στην Πάρο. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζουν πηγές από το όμορφο νησί, που τα τελευταία χρόνια είναι ένας από τους πιο διάσημους προορισμούς και για διεθνείς celebrities. H φημολογία ξέσπασε όταν ένα πολυτελέστατο σκάφος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας άραξε αρόδο στην περιοχή του Φάραγγα, ενώ ένα φουσκωτό με τέσσερις γεροδεμένους άντρες τους προστάτευε περιμετρικά όλο το εικοσιτετράωρο. Η Μόνικα και τα μέλη της οικογένειάς της ήταν πολύ προσεκτικοί και κολυμπούσαν μόνο όταν οι άντρες της προσωπικής τους ασφάλειας τους ενημέρωναν ότι όλα ήταν εντάξει από παπαράτσι και γενικά από απρόσκλητους επισκέπτες. Το... ινκόγνιτο έσπασε από πηγές άλλου νησιού, που ανέφεραν ότι οι υψηλοί επισκέπτες είχαν καθημερινά στη διάθεσή τους ό,τι τραβούσε η ψυχή τους. Απαραίτητα στις προμήθειες περιλαμβάνονταν 7 κιλά ψάρια, 40 μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό, φέτα σε μεγάλη ποσότητα, φρούτα, φρέσκα λαχανικά και πράσινο τσάι. Έτσι, το μυστικό της επίσκεψης της διάσημης σταρ διέρρευσε, καθώς στο νησί οι celebrities κινητοποίησαν όλες τις πηγές τους για να μάθουν ποιοι είναι αυτοί που είχαν αράξει ανοιχτά του νησιού και έμειναν για δύο μέρες.