Σκά(ε)ι είδηση!

11.08.2009
Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ; Μπορεί στο Νέο Φάληρο να σιωπούν για την ώρα, ωστόσο, ολοένα και πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν την Έλλη Στάη να εντάσσεται στο δυναμικό του εναλλακτικού καναλιού.

Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ; Μπορεί στο Νέο Φάληρο να σιωπούν για την ώρα, ωστόσο, ολοένα και πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν την Έλλη Στάη να εντάσσεται στο δυναμικό του εναλλακτικού καναλιού. Aν και τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, το πιθανότερο είναι η Έλλη να αναλάβει βραδινή ενημερωτική εκπομπή και όχι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, όπως διαδίδεται τις τελευταίες εβδομάδες. Άλλωστε, σύμφωνα με ανθρώπους που ξέρουν το παρασκήνιο της τηλεοπτικής αγοράς, η μετακίνηση του δελτίου στις 20:00 ?στη ζώνη του ανταγωνισμού δηλαδή? δεν συνδέεται με την ενδεχόμενη μετεγγραφή της Έλλης Στάη, αλλά με την επιθυμία της ιδιοκτησίας να απελευθερωθεί η προσοδοφόρα διαφημιστικά ζώνη 21:00-22:00.

Χαλάρωση στη Σύμη
Πριν από λίγες ημέρες η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της άφησαν για λίγο την κοσμική Μύκονο και την πολυτελή κατοικία που νοικιάζουν το φετινό καλοκαίρι στην περιοχή του Αγίου Λαζάρου. Το ζευγάρι αποφάσισε να επισκεφθεί για λίγο τη Σύμη. Πρόκειται για ένα νησί που επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι. Τους αρέσει ιδιαίτερα το φυσικό τοπίο, η ηρεμία που προσφέρει αλλά και η φιλόξενη διάθεση των κατοίκων.

Μάλιστα, πριν από λίγα χρόνια δώρισαν 75.000 για την αγορά ενός ασθενοφόρου που χρειαζόταν εδώ και πολύ καιρό το νησί. Οι μέρες στη Σύμη για την Έλλη Στάη και τον Μιχάλη Γουλανδρή πέρασαν με μπάνια σε όμορφες παραλίες, ρομαντικούς περιπάτους και φαγητό σε γραφικά ταβερνάκια δίπλα στη θάλασσα. Το ζευγάρι έχει ήδη επιστρέψει στη Μύκονο, όπου και θα συνεχίσει τις καλοκαιρινές του διακοπές παρέα με καλούς του φίλους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ