Σιένα Μίλερ: "Ήμουν χαζή"!

05.08.2009
Σε μια κρίση αυτοκριτικής διάθεσης, σε συνέντευξή της στο περιοδικό GQ, η Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) ομολογεί πως η σχέση της με τον παντρεμένο Μπαλτάζαρ Γκετί (Balthazar Getty) δεν ήταν και ό,τι καλύτερο για τη φήμη της.

Σε μια κρίση αυτοκριτικής διάθεσης, σε συνέντευξή της στο περιοδικό GQ, η Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) ομολογεί πως η σχέση της με τον παντρεμένο Μπαλτάζαρ Γκετί (Balthazar Getty) δεν ήταν και ό,τι καλύτερο για τη φήμη της.

Οι δυο τους ενεπλάκησαν σε θυελλώδη δεσμό πέρυσι τον Μάιο, κρατώντας τον αρχικά κρυφά από τη δημοσιότητα. Όμως, οι φωτογραφίες με τη γυμνόστηθη Μίλερ να φιλιέται με τον Γκετί πάνω στο γιοτ του στην βόρεια Ιταλία, που κυκλοφόρησαν τον Ιούλιο ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων αφού εκείνος ήταν παντρεμένος και μάλιστα με τέσσερα παιδιά.

Η σχέση τους αντιμετώπισε πολλά σκαμπανεβάσματα, όταν ο Γκετί άρχισε να κάνει πίσω στις υποσχέσεις του για διαζύγιο και επισημοποίηση του δεσμού τους. Μετά από δύο χωρισμούς και επανασυνδέσεις, τελικά το ζευγάρι χώρισε οριστικά τον περασμένο μήνα.

Έκτοτε, η Σιένα το έχει ρίξει στα ψώνια προσπαθώντας να ξεπεράσει την πίκρα που της άφησε αυτή η σχέση και το αρνητικό αντίκτυπο που είχε στην καριέρα της. Μάλιστα χτες, εντοπίστηκε από τους φωτογράφους να κυκλοφορεί με πέντε διαφορετικά σύνολα μέσα στην ίδια μέρα.

Γενικότερα όμως, τον τελευταίο καιρό η ψυχολογία της φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ανακάμπτει, ενώ το λανσάρισμα της νέας ταινίας "GI Joe: The Rise of the Cobra" όπου πρωταγωνιστεί έχει φορτώσει το πρόγραμμά της με πολλές συνεντεύξεις τόσο στην τηλεόραση, όσο και στα περιοδικά.

"Μπήκα σε μια κατάσταση (με τον Γκετί) που δεν ήταν ιδανική, αλλά συνέβη και αν μπορούσα να γυρίσω πίσω και να φερθώ πιο υπεύθυνα, θα το έκανα", ομολογεί στο GQ παραδεχόμενη ότι αυτός ο δεσμός "προφανώς φαντάζει απαισιος":

"Έχω αρκετό μυαλό στο κεφάλι μου, αλλά ποτέ δεν το έχω χρησιμοποιήσει όταν παίρνω αποφάσεις για την αγάπη. Σίγουρα ήμουν χαζή. Προφανώς δεν φάνηκα και τόσο καλός άνθρωπος.

Έχω ζητήσει συγνώμη από τους ανθρώπους που έπρεπε, αλλά δεν μπορώ να ζητήσω συγνώμη από ανθρώπους που δεν γνωρίζω για πράγματα που δεν καταλαβαίνουν. Στο μέλλον πρέπει να είμαι λιγότερο απλοϊκή και να μην αγνοώ τις αντιδράσεις του κόσμου", συνεχίζει η Μίλερ, επιμένοντας ότι παρά τη φήμη της "εύκολης" που έχει δημιουργήσει, στην πραγματικότητα είχε μόλις τέσσερις δεσμούς από τα 19 μέχρι τα 27 της, ο πιο γνωστός από τους οποίους ήταν εκείνος με τον Τζουντ Λο (Jude Law) που έληξε άδοξα όταν εκείνος την απάτησε με την μπέιμπι σίτερ.

"Είναι τα χρόνια της επανάστασης", συμπληρώνει γι' αυτή την περίοδο: "Είναι τα χρόνια που ανακαλύπτεις τον εαυτό σου. Δεν είναι στον τύπο μου να συμβιβάζομαι και αυτό που έκανα είναι απλώς να αγνοώ τη δημοσιότητα. Τώρα έχω ωριμάσει αρκετά.

Τον τελευταίο χρόνο πρακτικώς είμαι μόνη μου, αφού δεν έμενα με κάποιον, ούτε είχα κάποια κανονική σχέση και νιώθω υπέροχα γι' αυτό", αποκαλύπτει και μακάρι να κρατήσει, της ευχόμαστε εμείς.