Αποκαλύφθηκε η μητέρα του παιδιού του Τζουντ Λο!

31.07.2009
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η μητέρα του παιδιού του Τζουντ Λο (Jude Law) είναι η επίδοξη ηθοποιός και μοντέλο Σαμάνθα Μπουρκ (Samantha Burke).

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η μητέρα του παιδιού του Τζουντ Λο (Jude Law) είναι η επίδοξη ηθοποιός και μοντέλο Σαμάνθα Μπουρκ (Samantha Burke).

"Η κυρία Μπουρκ επιβεβαιώνει ότι όντως είχε μια σχέση με τον κύριο Λο και ότι ενημέρωσε τον κύριο Λο πως περιμένει παιδί από εκείνον μέσα στο φθινόπωρο", γράφει ο δικηγόρος στο κουτσομπολίστικο σάιτ TMZ, χωρίς να αποκαλύπτει τη δική του ταυτότητα: "Απ' όταν ενημερώθηκε για την εγκυμοσύνη, ο κύριος Λο έχει ανταποκριθεί και υποστηρίξει πλήρως την κυρία Μπουρκ και την εγκυμοσύνη της".

Μια φίλη της Μπουρκ, από τη Φλόριντα, είπε στο περιοδικό People ότι το μοντέλο της είπε πως ήταν "έγκυος από τον Τζουντ Λο". Ο εκπρόσωπος του Λο αρνήθηκε να σχολιάσει.

Όπως λένε οι φήμες, η 24χρονη Μπουρκ, που δούλευε ως μακιγιέζ πριν γίνει μοντέλο, προέρχεται από πλούσια οικογένεια της Φλόριντα και κυλοφορεί πολύ στους κοσμικούς κύκλους της Νέας Υόρκης. Εκεί έγινε και η σύντομη γνωριμία της με τον Λο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τις ανάγκες της τελευταίας του ταινίας.

Τώρα, οι γονείς της είναι πανικόβλητοι από την εγκυμοσύνη και έχουν βάλει μεγαλοδικηγόρο, που είναι μέλος της οικογένειας να εξασφαλίσει γραπτώς ότι η Σαμάνθα και η κόρη της -που θα γεννηθεί γύρω στις 6 Οκτωβρίου και θα πάρει το όνομα Σοφία- θα είναι εξασφαλισμένες οικονομικά από τον Λο για το υπόλοιπο της ζωής τους. Ανάμεσα στις διεκδικήσεις της Μπουρκ είναι και μερίδιο από τα μελλοντικά κέρδη του ηθοποιού.

Την Τετάρτη, ο ηθοποιός που έχει τρία παιδιά από την πρώην γυναίκα του Σάντι Φροστ (Sadie Frost), ανακοίνωσε ότι περιμένει και τέταρτο παιδί από πρώην ερωμένη του, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά της.

Όταν πρόφτασε τα νέα στην οικογένεια του, ο μεγάλος του γιος Ράφερτυ (Rafferty) που είναι στα δώδεκα το πήρε πολύ άσχημα και όπως λένε οι φίλοι του, ο Λο έχει τύψεις γι' αυτό.

Ο 36χρονος Λο, θα εμφανιστεί στο Μπρόντγουεϊ τον Οκτώβριο, στον "Άμλετ" και πρωταγωνιστεί στην ταινία "Σέρλοκ Χολμς" (Sherlock Holmes) που θα κάνει πρεμιέρα στους αμερικανικούς κινηματογράφους ανήμερα τα Χριστούγεννα.