Η Μαντόνα τώρα και δημοσιογράφος!

31.07.2009
Μετά από χρόνια λαμπρής καριέρας στον χώρο του θεάματος η Μαντόνα αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στη δημοσιογραφία, αρθρογραφώντας για ισραηλινή εφημερίδα.
Μετά από χρόνια λαμπρής καριέρας στον χώρο του θεάματος η Μαντόνα αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στη δημοσιογραφία, αρθρογραφώντας για καθημερινή ισραηλινή εφημερίδα.

Στη σημερινή της έκδοση, η "Yediot Ahronot" δημοσιεύει άρθρο της 50χρονης σταρ, η οποία ενημερώνει τους αναγνώστες ότι από τη στιγμή που ανακάλυψε τον μυστικιστικό Ιουδαϊσμό "όλα τα κομμάτια του παζλ άρχισαν να μπαίνουν στη θέση τους".

Καθώς η διεθνής περιοδεία της Μαντόνα, "Sticky and Sweet" θα κάνει στάση στο Ισραήλ τον Σεπτέμβριο, η δημοσίευση του συγκεκριμένου άρθρου την συγκεκριμένη στιγμή ουσιαστικά δεν αποτελεί έκπληξη.

Άλλωστε η σχέση της σταρ με το Ισραήλ και τον Ιουδαϊσμό, μέσω του κέντρου της Καμπάλα στο Λος Άντζελες, είναι ήδη γνωστή. Όπως μαθαίνουμε τώρα, έχει πάρει το εβραϊκό όνομα Έστερ (Esther, Εσθήρ) ενώ έχει κάνει το πρώτο της προσκήνυμα στο Ισραήλ το 2004, μαζί με άλλους πιστούς της Καμπάλα.