Ο Λανς Άρμστρονγκ παρουσίασε τον νεογέννητο γιο του

30.07.2009
Η επιστροφή του Λανς Άρμστρονγκ (Lance Armstrong) στον θρυλικό ποδηλατικό αγώνα "Tour de France", όπου τερμάτισε τρίτος, δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει ούτε τον νεογέννητο γιο του ο οποίος κοιμήθηκε σε όλη τη διάρκεια της απονομής.
Η επιστροφή του Λανς Άρμστρονγκ (Lance Armstrong) στον θρυλικό ποδηλατικό αγώνα "Tour de France", όπου τερμάτισε τρίτος, δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει ούτε τον νεογέννητο γιο του, ο οποίος κοιμόταν σε όλη τη διάρκεια της απονομής.

Ο μικρός Μάξγουελ (Maxwell) που δεν έχει κλείσει ούτε τους δύο μήνες, αφού γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου, παρευρέθηκε στην τελετή καθισμένος στην αγκαλιά της μητέρας του και συντρόφου του Άρμστρονγκ, Άννα Χάνσεν (Anna Hansen) στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Μάλιστα, ο μικρός Μαξ ήταν ντυμένος στα κίτρινα -το χρώμα που συμβολίζει τον αγώνα του Άρμστρονγκ ενάντια στον καρκίνο των όρχεων- όπως και τα υπόλοιπα τρία αδέλφια του από την πρώην γυναίκα του αθλητή, Κριστίν Ρίτσαρντ (Christin Richard), τα οποία επίσης παρακολούθησαν την τελετή.

Παρότι δεν κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα φέτος, ο Λάνς δήλωσε στο Associated Press ότι δεν μετανιώνει γι' αυτό, προσθέτοντας ότι το θεωρεί "πολύ υγιές" για τα παιδιά του να τον βλέπουν να χάνει. "Βλέποντας τον πατέρα τους να μην χάνει ποτέ, οι συμμαθητές τους, τους λένε 'ο μπαμπάς σας δεν χάνει ποτέ'", εξήγησε ο Άρμστρονγκ: "Έτσι, είναι καλό γι' αυτά να βλέπουν τον μπαμπά τους να έρχεται τρίτος και να νιώθει άνετα μ' αυτό και να παραμένει ευτυχισμένος".