Sold out οι παραστάσεις του

31.07.2009
Δέκα χρόνια μοναδικών μεταμφιέσεων, ανεπανάληπτων στιγμών γέλιου και καυστικών σχολίων για το θαυμαστό κόσμο της σοουμπίζ... Ο Διονύσης Ζάχος γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι που περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα!

Δέκα χρόνια μοναδικών μεταμφιέσεων, ανεπανάληπτων στιγμών γέλιου και καυστικών σχολίων για το θαυμαστό κόσμο της σοουμπίζ... Ο Διονύσης Ζάχος γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι που περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα! Η παράσταση «Δέκα χρόνια Zάχος live» έγινε sold out σε περισσότερες από 25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα χάρη στο μπρίο και το ταλέντο του Διονύση!

Ως Τζούλια Αλεξανδράτου, Πετρούλα Κωστίδου, Μαντόνα, αλλά και όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα, όπως η Ελένη Μενεγάκη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Βάνα Μπάρμπα, η Ρένα Βλαχοπούλου ? η προίκα του πολιτισμού μας, όπως τη λέει ο Διονύσης.

Στο τελευταίο μέρος της παράστασης «Πώς κάνουν έρωτα οι επώνυμοι», ο επιτυχημένος μίμος μάς ενημερώνει με το δικό του τρόπο για όλα τα τελευταία νέα των celebrities.

Στις 30 Ιουλίου ο Διονύσης γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι στο «El Paradiso» στα Γιάννενα, ενώ θα ακολουθήσει ένα ακόμη στην Αθήνα στα τέλη Αυγούστου. Όσο για τα μελλοντικά του σχέδια; «Συζητάω για θέατρο Δευτέρα-Τρίτη σε μια μίνι επιθεώρηση, αλλά και για τηλεόραση κάτι τελείως διαφορετικό, βασισμένο σε δικό μου concept».