Πολύτιμες απολαύσεις

17.07.2009
Η Μύκονος, αν και φέτος είναι λίγο πεσμένη από τον (αυτοχαρακτηριζόμενο) «καλό» κόσμο, ξαφνικά γέμισε από yachts και lear jets.

Η Μύκονος, αν και φέτος είναι λίγο πεσμένη από τον (αυτοχαρακτηριζόμενο) «καλό» κόσμο, ξαφνικά γέμισε από yachts και lear jets. Αμέσως μετά το ετήσιο «White Tie and Tiara Ball», το χορό του Έλτον Τζον στο Λονδίνο υπέρ του Ιδρύματος «Έλτον Τζον» εναντίον του AIDS, η Caroline Gruosi-Scheufele, πρόεδρος της Chopard, «πέταξε» στη Μύκονο για να υποδεχτεί τους Έλληνες και ξένους φίλους του ελβετικού οίκου.

Απολαμβάνοντας τις γεύσεις του διάσημου σεφ, οι καλεσμένοι που κατέκλυσαν τους χώρους θαύμασαν τις τριάντα πανέμορφες δημιουργίες από τη Red Carpet Collection 2009, την οποία δημιουργεί κάθε χρόνο η Caroline Gruosi Scheufele με την ευκαιρία του Φεστιβάλ των Κανών.

Τα πανέμορφα μοντέλα, φορώντας τα εντυπωσιακά κοσμήματα, πήγαιναν από τραπέζι σε τραπέζι, ενώ παράλληλα έδιναν την ευκαιρία στους εκλεκτούς καλεσμένους να «αγγίξουν» και να «περιεργαστούν» τα κοσμήματα, που ήταν στολισμένα με διαμάντια, σμαράγδια, ρουμπίνια, μαργαριτάρια και άλλες πολύτιμες πέτρες.

Και όσοι έχετε συνηθίσει τη Μύκονο με... ροζ αποχρώσεις, σας έχω μια έκπληξη! Η boutique «Zilly» με καθαρά ροκ διάθεση υποδέχτηκε το pop-up store Marc by Marc Jacobs και με ένα eccentric party ξεσήκωσαν όλο το κοσμικό νησί.

Επώνυμοι Αθηναίοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Γιώργου Ντάβλα, τον οποίο όμως δεν πρόλαβαν να χαρούν, αφού αναγκάστηκε να επιστρέψει άρον άρον στην Αθήνα για την επίσημη πρεμιέρα... του γιου του!