Η Μέγκαν Φοξ αναζητά στέγη!

15.07.2009
H Mέγκαν Φοξ απολαμβάνει τις οικονομικές απολαβές της επιτυχίας αγοράζοντας σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς.

H Mέγκαν Φοξ απολαμβάνει τις οικονομικές απολαβές της επιτυχίας αγοράζοντας σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς.

Η σέξι πρωταγωνίστρια του "Τρανσφόρμερς", αφιέρωσε μια ολόκληρη ημέρα στην αναζήτηση πολυτελούς σπιτιού αντάξιο της φήμης της.

Ντυμένη ελαφρά με κοντό σορτσάκι, σαγιονάρες, και φυσικά μεγάλα γυαλιά, ακολούθησε για πολλές ώρες την μεσίτρια που την ξεναγούσε σε πολυτελής κατοικίες προς πώληση.

Μέχρι πρόσφατα η Μέγκαν συγκατοικούσε με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Μπράιαν Όστιν Γκριν (Brian Austin Green), αλλά μετά την νέα τροπή που πήρε η σχέση τους τον περασμένο Φεβρουάριο και τον χωρισμό τους, φαίνεται ότι ψάχνει το δικό της σπίτι .

Η 23χρονη ηθοποιός είναι αποφασισμένη να "βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη " αφού η αξία των σπιτιών που επισκέφθηκε άγγιζε τα 2-3 εκατομμύρια δολάρια το καθένα.

Πάντως η συγκεκριμένη περίοδος είναι ευνοϊκή για την αγορά κατοικίας αφού οι τιμές έχουν πέσει σε σχέση με πέρσι.

Όσο εκείνη έψαχνε για σπίτι ο πρώην αρραβωνιαστικός της κυκλοφορούσε στο Χόλιγουντ πίνοντας καφέ με νεαρή ηθοποιό.

Η Μέγκαν τις τελευταίες εβδομάδες βγαίνει συχνά με τον συμπρωταγωνιστή της στο " Τρανσφόρμερς", Shia La Beouf και οι φήμες μιλούν για ένα νέο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ.

Πάντως η ίδια στις συνεντεύξεις που δίνει με αφορμή την προβολή της ταινίας δηλώνει "αδέσμευτη " .

"Ξέρω ότι στην παρούσα φάση , δεν είμαι ικανή σύντροφος ή σύζυγος. Είναι ένα είδος αστείου. Προσπαθούμε να καταλάβουμε που θα μας οδηγήσει αυτή η σχέση" έλεγε η Φοξ σε μία προσπάθεια να ξεκαθαρίσει τι δεν πήγε καλά στη σχέση της με τον Γκριν, με αποτέλεσμα να λήξει άδοξα.